... všetko o BMW ...
pablohablo napísal:Podla mna chujovina kupovat E91 do 15k ked v rozpocte 15-18000 vies uz doviest F31 z roku 2017 priamo cez BMW Gebrauchtwagen s polovicnym ak nie tretinovym najazdom. Moze byt F30 srot, ale stale je to generacne modernejsie auto vo vsetkom a hlavne fyzicky mladsie, a ak by som si ja mat vybrat medzi E91 2008+ s 240000km a F31 2017 s 80000km, beriem Fko bez zavahania. Este keby nejaky benzinovy cukrik E9x 330i/335i v McPackete tak to pochopim, ale kupovat 12 rocny dizel do/za 15k nedokazem pochopit. Tu vsetci riesia motor ale zo starym autom zakapes financne na tom vsetkom okolo motora a vsetkych tych plastoch pod kapotou. Co ti pomoze ze mas v poriadku a legendami opradeny Mkovy motor ked sa ti dojebe remenica, servo riadenia, pletenec, podvozok, tecu hadice, skurvi sa DPF, potrhaju tesnenia dveri, presedia sedacky, spojka trase, vypalia paraboly xenonov, hucia loziska, celne sklo mas pojebane 12 rokmi jazdy, atd. atd.
Fuxxo napísal:Fuxxik ma predbehol...Tiez som chcel reagovat velmi podobne ako majitel F31, ktoru mam uz svrty rok a najazdenych 162tisic km cca a predstav si ziadna porucha ma zatial nepotrapila. Jediny dovod preco bola v servise okrem beznych ukonov a vymene veci, ktore sa opotrebuvavaju ako na kazdom jednom aute, bola zvolavacka EGR. Odvtedy to jazdi absolutne bez problemov.ja ta uvediem do reality v prvom rade v bode 3. jak si prisiel na to ze F30 je srot? a duplom oproti hocijakej E9x?treba si to ist aspon obzriet, ked uz nie vyskusat, a garantujem ti ze vo vsetkom je F30 lepsia jak E90.
za 15 kup kludne 320d LCi F31, chipnes to a budes vysmiaty..
Fuxxo napísal:za 15 kup kludne 320d LCi F31, chipnes to a budes vysmiaty..
kkt1 napísal:prepac ale pisal som niekde ze to pojde rovnako alebo nebodaj lepsie jak 30d alebo 35d? nie nepisal, lebo to je kokotina, jasneze nepojde a hlavne prejav motora je uplne iny vesmir. ale ked sa mam vozit v zastaralej E91 ktora ako pablo presne napisal za 2-3 roky bude mat hodnotu 4000€ ale sice tam bude drziak 6valec, alebo za rovnaky peniaz kupit o generaciu mladsiu F31 sice len s dvojlitrom, ktory ale uz v serii staci na dnesnu premavku a s chipom je to celkom svizne vozenie, a za par rokov to stale bude mat este aku taku hodnotu ked to bude mat napriklad mpaket a bude to v peknom stave, tak sa to bude dat aj predat.. a je to asi celkom jasna volba.Prepac ale to si trosku dost prestrelil, lebo 320d s chipom moze ist sice pekne a na dailynu je to dobre auto ale 330d a 335d je uplne iny vesmir co sa tyka pocitu z jazdy, tahu a po naslednom chipe uz ani nevravim. 4valce su OK , ale aby to islo tak to musis prekopat cele a pokial to nema aspon 250koni tak je to nemastne neslane vozenie, ktore s vekom uz ani nikto nechce, lebo naco by si si kupoval storocny 4valec.