... všetko o BMW ...
lulu991 napísal:tak jedine 330decka, ktore idu na pol plynu, maju zatiahnutu rucnu brzdu a sofer este popritom telefonujealebo si to mal v takom dobrom stave, ze od vyroby to casom pridalo aspon 50koni?
DrakulaVladimir napísal:Skorejby som povedal ze tym pajtam casom umrelo50 koni :)
lulu991 napísal:Jazdim teraz zhodou okolnosti aj so 110kW dieslom (nie je to bmw, je to hnusny, hlucny opel) a oproti mojmu bmw je to uplna zdochlina (a to som este mierny) a s tym by som nepredbehol ziadne "330decko", ak by sa v nom sofer co i len trochu posnazil...viem nie je 110kW ako 110kW, ale moj subjektivny pocit je ze bez chipnutia nemoze 320d v pohodicke dat 330d pri rovnakom usili a schopnostiach oboch vodicov. Jazdil som aj 130kW 320d E91 a urcite to nie je zdochlina, ale dynamikou je oproti 330d pozadu.tot moje subjektivne pocity :) aj ja som na 330xd predbehol S500 ale nemyslim si ze keby sofer mercedesu viac chcel tak ma neobehne
P.S. Pred mesiacom som na 110kW opli na donovaloch ponahanal aj F10 530d (dobehol ma az v ruzomberku), ale urcite sofer v bmw nesiel na hrane svojich moznosti (ja uz pomaly ano), cize mozem aj ja zatelefonovat motorarom z oplu, ze im dakujem a vdaka ich supermega dieslu som obehol aj 530d jak nic (pritom ten motor je uplny shit, nehovorim, ze tvoj bol tiez, len hovorim ze vypovedna hodnota vyroku "davania dole 330decok" je nulova
)
lulu991 napísal::wink: ok, tak uz chapem, co chce chceli naznacit
lenivyventil napísal:Ked je auto v BA, napis chalanovi s nickom Semtex, je to mechanik a ma servis v BA...
DrakulaVladimir napísal:S nim sa spojit ja asi ako dostat sa na juzny pol :)