... všetko o BMW ...
zollo napísal:auticko jednoznacne pekne, za tu cenu asi aj top stav, ale mne skratka do takeho coupatka pasuje viac benzin, čekni si Dudecc-ov pribeh on ma pekny kusok ma predaj (teda mal)
ROKI49 napísal:Celkom divoke spotreby na to, ze to je 3er. Clovek by povedal, ze s manualom to bude chodit pod 6,5 real.![]()
franzkiller napísal:ked mu to tolko zere tak ma asi nieco dojebane, ale ak ma automat tak moze byt (ak mu nefunguje zamok hydromenica...) :) automat vs manual vela spravi. mam 150kW 6q a pri 140 tacho to zerie podla tankovania 6 az 6.5 ak som nalozeny. na okreskach sa da predpisovou jazdou zajazdit aj 5, pod 6 nie je problem ani pri sviznejsej jazde. 320d 110kW 5q mi zral tolko isto ak nie viac, akurat v meste sa rychlejsie zohrial. mam aj M54 3.0, medzi tymito motormi by som sa rozhodoval asi len podla preferencii/vyuzitia, diesel na dlhsie trasy. M54 vs M57 si nemaju navzajom velmi co vycitat co sa udrzby tyka, zda sa mi ze tu uz pomaly prestavalo platit ze na benzine sa nema co pokazit :)