... všetko o BMW ...
"stav z inzerátu odpovídá a teď moje poznatky
nutno udělat lak na levém zadním blatníku - tam kvůli tý mini bouračce, odření jak je vidět na fotce + doplnit zadní M-tech lištu, práh má - tam bude třeba pár příchytek a u jedný příchytky odrezit
drobek rzi je na pravém zadním blatníku vzadu
pak ta kapota - ta je na výměnu
pak dopasovat přední nárazník - to je odfláknutý
momentálně chybí nebo jsou prodřené přední spodní plasty - ty k tomu ale prý dá nové
spodní celkový plast chybí úplně - nemá ho k tomu
na předních kolech je vůle v tyčkách řízení
na autě je ťuklý zadní levý světlo, prý dá jiný zdravý k tomu
problém za zadním pravym čidlu ABS - nutno vyměnit aby ABS fungovalo
to by byly asi mínusy - je ochoten slevit 15-20 dle dohody...
teď plusy
motor jde velmi pěkně, neviděl jsem ani kapičku oleje zvrchu ani zespodu, to samý převodovka
výfuk taky v cajku
před cca 10 tisicema nový tlumiče Sachs Advantage
za jízdy nemlátí nebouchá, volant je trošku na stranu, ale nová geometrie bude stejně potřeba udělat s tyčkama řízení
celkově tedy dobrej základ s málo km, kterej je teda ale potřeba hlavně kosmeticky poléčit"
dodoIPD napísal:To si robis srandu, za take auto chces dat 4500 Euro ?!
Prihod 2k a mozes mat E36 M3 taku kde nechyba 1/2 list a nejde ABS a neviem co este..
reVo napísal:Tak viem, ze sa da poriesit aj e39 aj e46, rozpocet by na to aj bol. Ale skratka chcem e36 328i... je to srdcovka a chcem aby mi auto robilo radost. Auto ma byt na vikendove vozenie sa a blaznenie sa, cize 5kovu radu velmo nechcem koli ND a e46ka ma az tak nelaka. Len jedine coho sa bojim, ze ak nezoberiem tuto, tak sa nebude tak skoro predavat e36ka coupe v avusblau a dobrom tech stave, kde nie je motor pred smrtou. Ako uznavam, ze cena je aj podla mna dost prehnana, kedze treba robit polku karoserie. No na druhej strane, co ak sa bude predavat cuker, tiez za vysoku cenu a nakoniec by ma to vyslo narovnako. Kazdopadne, este cakam, kym mi posle nejake dalsie fotky a potom sa mu ozvem a prediskutujem tu cenu