... všetko o BMW ...
reVo napísal:No k tej elektronike...Mne islo hlavne o ten vanos a ostre vacky :) Lebo co som cital, tak vsetci odporucaju dat tie ostre vacky a bez vanosu, kedze on v podstate brzdi privod paliva...ak som to spravne pochopil :)
reVo napísal:Nehovorim, ze nerubem vysoko, ale kazdopadne nejako zacat musim :) a cim skor tym lepsie....a nevidim zmysel v tom aby som na zaciatok kupil nieco slabe, ktore aj tak budem musiet predat a neskor kupit nieco co ma aspon okolo tych 150kW... Na bezne vozenie po meste budem skor vyuzivat feldu, ale dritovanie budem skusat zo zaciatku na parkoviskach a neskor sa uvidi :) Ak by mi to nahodou neslo (comu neverim) tak by som si z toho bavoraka spravil aspon nejaky show car :) Nejaku slusnu muziku a decent tuning :)
No k tej elektronike...Mne islo hlavne o ten vanos a ostre vacky :) Lebo co som cital, tak vsetci odporucaju dat tie ostre vacky a bez vanosu, kedze on v podstate brzdi privod paliva...ak som to spravne pochopil :)
Duplo napísal:Spat k povodnej otazke temy...ber Vanos bez E36.
reVo napísal:Tak zajtra Carat, dufam ze sa tam uvidime a pobavime o tych bavorakoch :) Lebo ma napadlo este par otazokLen som zvedavy ci vobec najdem to BMW parkovisko
D