Chalani vyzera to tak ze som zbytocne pisal tak kludne a z rozvitym pribehom mojho problemu. A samozrejme aj vy vase odpovede. Ospravedlnte ma :-) K veci...
Tak teda akurat dnes som sa dozvedel, o niecom lepsom (BMW e30, 324d). Predpokladam, ze bude lepsie siahnut po tejto verzii modelu od BMW, napriklad pre tieto dôvody:

1. - Predava to jeden moj znamy, on je vyuceny automechanik a pri tom aute stravil hodne casu... Podotykam ze auto je vecsinou v garazi, a je naozaj vidiet
ze bol na nom tak vazne nacapeny

na motore si sam spravil tzv. GO

.
2. - Kapotaz je priam az luxusna metalizovej farbe, podvozok no ten ked som videl tak som povedal, no klobuk dole bracho...
Vazne ako kusok (obrazne povedane) z muzea :-).
3. - Teraz take to druhe poschodie s fajnovej torty je, ze da mi k nemu dalsi kus na ND + elektrony 15" + Zimne _uplne nove_ gumy + je tam uple novy
dnes zakladany starter - tesnenie pod hlavou motora, a dalsie prkotinky ako su svetla a tak podobne...
4. - Tak teraz myslim ze to ukoncim tretim poschodim a zaroven z ceresnickou na torte, CENA a ta je nenormalne lakava 40.000.-Sk. Lepsie sa mi pise v nasich super SWK korunkach

.
Tak co vy na to? Lakalo by to aj vas? Ja si myslim ze aj ano a za taky vyborny kusok je hodné dat tolko, urcite mi date za pravdu...
Dakujem, inac celkom rychly servis na tomto fooore

.