... všetko o BMW ...
PristineShip napísal:ano, myslim, ze si to pochopil celkom spravne... ked uz sedim v aute a mam telefon pripojeny kablom, tak informaciu o stave paliva cez appku naozaj zistovat nepotrebujem...a fuel level pravdepodobne nova appka ani mne neukaze ked pripojim kablom, na to si asi budem musiet nechat tu classic. ale pokial si to neviem pozret vzdialene tak je mi to uplne zbytocna informacia.
neviem ako u teba v "Mini", ale u mna v BMW z druhej ruky mi lokalizacia auta baterku na mobile rozhodne nevymlati... lokalizacia sa predsa vzdy spusta az na zaklade poziadavky uzivatela (a trva to niekedy poctive 2-3 min.) a potom az do odoslania dalsej poziadavky to so serverom nekomunikuje a zobrazuje poslednu zistenu poziciu...co ma na tej novej appke serie je GPS policy - ma len "always use" a "Never", nema "use when app is running", a ked som nechal telefon polhodinku len tak lezat tak si ta appka furt zistovala polohu, kazdych par minut, takze nee dekuji. baterku si koli tomu mlatit nenecham.
[size=100][font=Tahoma,sans-serif]
Dobrý den,
BMW Online Entertainment jsou dostupné pouze v [size=100][font=Arial,Helvetica,Roboto,sans-serif]Rakousku, Belgii, Francii, Německu, Itálii, Lucembursku, Španělsku, Švýcarsku, Nizozemsku a v UK.
Apple CarPlay momentálně v ČR také ještě není k dispozici.
S přátelským pozdravem,
Dominik Rajec
Zákaznický servis
[/font][/size][/font][/size]