screenshot tutokaj
http://i.imgur.com/DoTxpNF.png (nechce sa mi to resizovat a vkladat)
V podstate to iste v Mini co v Netrufalosti, len ty mas Standheizung.
Vytvorenie nemeckeho konta v apple sehr einfach, neviem co som klikal zle alebo ci rakusky itunes je prijebanejsi,
lebo to som tusim minuly rok skusal rakuske konto urobit aby som mohol pouzit appstore gift card, a neslo to, a snazil som sa asi pol hodinu kym som sa na to nevykaslal, gift card odfotil a dal na reddit, nech si ho niekto pouzije (2 nasobna radost, jedneho cloveka potesis a dalsich 1000 naseries lebo to nestihli a skusali)
A som rad, ze je to v jednej appke, som myslel, ze treba remote aj connected, ale to co je v SK app store je uz len classic v starom.
a stiahol som si aj handbook appku (ta je mozno aj v SK appstore, ale som ju nikdy nehladal/nevedel o nej a v DE som si pozrel vsetky bmw oficialne appky).
zatial mi ale nevie najst auto, ale v garazi pod plechovou strechou za plechovymi dverami sa mozno niet ani co cudovat :), ale zrejme az po dalsom nastartovani sa to zaktivuje cele,
dufam, ze tam treba nejaky kod alebo co, sa mi nechce verit, ze staci vediet VINkod a vedel by som si takto niekoho auto odomknut, za 80 EUR

je inak fajn, ze RTTI sa da bookovat po mesiacoch (a kedze sa da aj concierge tak to asi tiez tneto rok vyskusam, len cisto koli tomu ci mi to naozaj usetri cas s haldanim parkovania atd.)
zatial som si RTTI dal na 1 mesiac co je akcia za 1 ojro, vyskusam to v Rakusku, viac cestovat do Nemecka budem az zaciatkom leta, takze ak to bude mat pre mna z mysel kupim si to.
zatial mi ale nestrhlo z uctu ani 1 ojro za rtti ani 80 ojro za remote, ale maily, ze aktivovali uz dosli.
chcel som inak pouzit jednorazove karty vygenerovane cez tatra bankovy mobile pay, ale zial na mojej visa kreditke to neslo, mastercard dbeitka to nepodporuje lebo sak to je tusim VISA system tych jednorazovych kariet, a visu electron mi to nezralo ani plastovu "fujva komplett" kartu ani jednorazovu virtualnu, ked som zadal MC kartu tak ju zozral hned.
Adresu co som dal do prace mi v profile nevyplnili, ale pri objednavke to adresu chcelo.
Tak som tam vyplnil adresu random BMW dealera v Berline :). Nech zaspamuju fakturou sami seba, ja ju nepotrebujem, ina ako SVK adresa sa zadat neda.
credit where credit is due, takze ti takto slusne oficialne a uprimne (no homo) dakujem bruno, ze si ma nakopol k tomu urobit si nemecke itunes konto, ja by som to ani neskusal a riesil to systemom dvoch telefonov.. takto je to samozrejme very nice beautiful