takze odpovede podla mojich realnych skusenosti:
1) VAM je IMHO dobra vec a na krabicku si zvyknes (verzia, ktoru mam ja je mensia ako kluc od sucasnej 5er G30

), kazdopadne vo vacku to az tak velmi nezavadzia - ano, trochu to otravuje a malicko znehodnocuje komfort s key-less, ale zase nemusis to pouzivat vzdy a vsade, ked parkujes auto na znamom a bezpecnom mieste (firemne parkovisko pod kamerami, doma v garazi....), netreba s krabickou cvicit, kazde auto sa da ukradnut, akurat s VAMom (vraj) este nikto neodisiel po vlastnej osi...
2) HUD je spickova vec a silne navykova, ak mozes urcite si to tam daj, citatelnosti a odrazov sa netreba bat, jednak to ma svetelny senzor, ktory automaticky upravi jas na uroven "akurat" (niekedy, ked je mokra cesta a slnko svieti oproti, tak na cestu poriadne nevidim, ale HUD je citatelny) a jednak v BMW sa HUD kombinuje so specialny sklom, ktore eliminuje neziaduce odrazy, cela "strojovna" HUD je schovana pod / pred palubkou a neziaduce odrazy neregistrujem, maximum co som videl bol velmi slaby odraz ramika , ktory je na palubke, ale nijako to nerusi
3) neviem, ci to spravne chapes, ale kontrola jazdnych pruhov ta aktivne neudrziava v pruhu, len zavibruje volant, ked bez smerovky prejdes cez stredovu ciaru, aktivne poloautonomne riadenie maju len nova 7er G11/12 a 5er/6er G3x, F10 mala v ramci DA+ aj tzv. asistenta v zapchach, ktory za velmi specifickych okolnosti (urcita rychlost, len na vybranych typoch ciest (tusim iba na dialnici), jasne namalovane pruhy...) dokazal udrzat auto medzi ciarami, ale vylucovalo sa to s xDrive a na 3er/4er sa to myslim vobec nerobilo, teda 4er GC takmer urcite nedokaze 10s sama "riadit"
4) zadna kamera je tiez fajn vec, aj ked po hodinovej jazde v zimnej plackanici obraz vyzera akoby bol snimany cez mikrotenovy sacok

ale zase to podstatne je stale vidno a nie je ziadny problem zobrat servitku a pretriet cocku kamery....
5) 360° kamera startuje takmmer okamzite a poskytuje trochu stranovo skresleny pohlad, ale na orientaciu voci obrubniku je to dobre, mne chyba najma pohlad dopredu (ked potrebujem zaparkovat predkom tesne ku stene), ako ma F15 X5 a G-modely...
6) tankuj, ci ti penazenka dovoli, ale myslim, ze 6-valec v pohode stravi aj N95.... V-Power Racing 100 je len na vybranych Shellkach
7) "adaptivny podvozok" (ktory 4er IMHO nema, ma iba EDC - elektronicke nastavenie tlmicov) sa myslim da nastavit nezavisle od prevodovky, teda ano - mozes mat tlmice na sport a prevodovku v normalnom D (ak ked ma tendenciu radit trochu sportovejsie - sport mod prevodky S je ale o dost tvrdsi)
SLI (sledovanie znaciek) - funguje a cita zakazove znacky (zakaz predbiehania, obmedzenie rychlosti, koniec obmedzenia - nic ine) pomerne dobre, ale spolahnut sa na to nemozes...

obcas neprecita znacku, ked zrovna predbiehas a dost casto zobrazuje obmedzenie, aj ked uz davno skoncilo (caka na znacku "koniec zakazu") a az po riadnej chvili si stiahne udaje z navi
staci takto?