... všetko o BMW ...
ceco232 napísal:Este to ani nemas a uz si vztahovacny. Dobre tu zapadnes ak kupis.Máš pravdu, napriek tomu, že to má lepšie parametre ako moja bývalá e91 330i tak sa na tom vlastne vôbec nedá jazdiť a je to úplne mŕtve
 Inak to bola reakcia pablovi, ktory ten motor ma, v trojke. Tvoju E90 nikto neriesil kedze tam riesit nieje co, 30i B48 ide lepsie v uplne kazdom ohlade.
 Inak to bola reakcia pablovi, ktory ten motor ma, v trojke. Tvoju E90 nikto neriesil kedze tam riesit nieje co, 30i B48 ide lepsie v uplne kazdom ohlade. 
											 Asi.. Tak klarifikacia, ked podnikatelom s dovezenkami staci objektivne slaby 20d, tak 30i uz dako prezijes ASI. Atmosfera bola picovina odkedy vznikli systémy schopne to ovladat, tj. tak 25 rokov. To je take motorove dusickarenie.
 Asi.. Tak klarifikacia, ked podnikatelom s dovezenkami staci objektivne slaby 20d, tak 30i uz dako prezijes ASI. Atmosfera bola picovina odkedy vznikli systémy schopne to ovladat, tj. tak 25 rokov. To je take motorove dusickarenie. 
											ceco232 napísal:Napisal si to uplne presne.Ja si tiež myslím, že ten motor B48 nie je vôbec zlý, hlavne na pomery 4-valcov. Problémom je iba to, že B58 je taký fantastický.

pablohablo napísal:Uz si vytriezvel z vecera?tu len pan autobusar mitocross sa dako opustil

mitocross napísal:No tak mi to rozsifruj prosim tieto perly majstra Leonarda v kontexte G30 z pohladu sofera X5. Lebo je to ako opis macky s hlavou aj telom holuba.Prevazne po meste sa chces kostitrasovat na M Sport Suspension a na zaciatok so 100kg balastom Xdrive a dalsimi 50 kilami panoramy vysoko v streche? Ci pana,ludia maju teda rozne chute. Toto nie je ryba (komfortna nakupna taska v meste) ani rak (medzimestske presuvadlo so silnym motorom). Skor to druhe by to chcelo byt, ci? Zbytok vybavy chvalim.

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)