... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
THX24
Autor témy
Auto: BMW E90 330d LCI
Kraj: Košický

Re: BMW 330i xDrive Touring Aut. NaviProf. PDC Xenon

Utorok, 22. Februára 2011, 10:34

salat : dik za odpoved viem ako to myslis ...ja som si siel nakonfigurovat auto a ked som videl zak. cenu tak som aj skoncil ... ty si daval aku vybavu do auta? ...chcel by som s tebou pokecat ,ked tak mi napis pm a ti dam moj mail ,alebo cislo na icq dik cavko

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 22. Februára 2011, 12:06

beries to na firmu? Si platca DPH? Nezabudaj, ze cennikova cena je vratane DPH.. Mne cena, co mi ponukali bez DPH oproti cenikovej vychadzala tak, ze co som si nakonfiguroval vydelil som 1,5... [cize P_realna_cena = P_cennik/1,5 ] :))
proste moje auto z cenniku vychadzalo na 38tis...po zlave a odcitani DPH to bolo zrazu 25tis :)

uz tu asi vyznievam ako nejaky dealer priamo z BMW, co ta chce za kazdu cenu odhovorit od kupy jazdeneho auta :D :D
ale nie som! Cestne skautske..sam mam jazdene auto :D :D :D :D
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Utorok, 22. Februára 2011, 22:32

tak ale pravda je, ze ten pocit sadnut si do svojho, noveho, vonaveho auticka je na nezaplatenie. Je to ako pri narodeni dietata. Poznas ho odkedy vyslo na cestu a ono pozna teba. Sedis si na sedadle kde v zivote nikto nesedel, radiaca paka sa hybe panenskou jemnostou, spojka si uplne cerstvucka este ani nenasla svoju polohu a hlavne, ticho. Ziadne pazvuky, ziadne pocuvanie trepotania, ziadne hladanie priciny klepkania a ziadne hlodanie myslienok ci predajca uviedol pravdive udaje, nestocil tachac a ako sa o neho staral. Ziadne uspokojovanie sameho seba, ze aj ked to auto nie je dokonale, aspon ze bolo lacne. Nie. Nove je proste nove a "dokonale" ... a to tiez nie som dealer BMW ;)

jeeezis, ako sa len tesim na KW12 :DDDD
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

chefino
Auto: E60 530xd LCI

Streda, 23. Februára 2011, 00:37

salat napísal:
tak ale pravda je, ze ten pocit sadnut si do svojho, noveho, vonaveho auticka je na nezaplatenie. Je to ako pri narodeni dietata. Poznas ho odkedy vyslo na cestu a ono pozna teba. Sedis si na sedadle kde v zivote nikto nesedel, radiaca paka sa hybe panenskou jemnostou, spojka si uplne cerstvucka este ani nenasla svoju polohu a hlavne, ticho. Ziadne pazvuky, ziadne pocuvanie trepotania, ziadne hladanie priciny klepkania a ziadne hlodanie myslienok ci predajca uviedol pravdive udaje, nestocil tachac a ako sa o neho staral. Ziadne uspokojovanie sameho seba, ze aj ked to auto nie je dokonale, aspon ze bolo lacne. Nie. Nove je proste nove a "dokonale" ... a to tiez nie som dealer BMW ;)

A ten vietor v peňaženke.... dujééééééé .... :D (j/k)

voMacK

Streda, 23. Februára 2011, 07:09

salat napísal:

amen!! [co je KW12 ?? ]
-- P.R.

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Streda, 23. Februára 2011, 07:25

S tym vetrom si zabil chefo. =D>

KW 12 - asi ma niekto docinenia s nemeckym planovanim, znamena to Kalenderwoche, cize kalendarny tyzden 12. Co je 21.03-27.03.2011

Chlapci sam poznam chalaniska co si moze dovolit zbrusu nove bawo ake chce, ale tiez si bol kupovat priamo v BMW v DE jazdenku. Si spocitaj kolko za 3 roky padne cena bawa. Za to kupis dalsie pre zenu.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

salat

Streda, 23. Februára 2011, 09:01

tak jasne ze vietor v penazenke, ale bavime sa o moznosti kupit za cca rovnaku cenu bud jazdene 330i alebo nove s o malo mensim vykonom a asi aj vybavou. Vietor na penazenku je to teda rovnaky, akurat v prvom pripade mas doma za to 2-4 rocne auto pred faceliftom a s muchami ktore sa pomali zacnu objavovat, no v druhom nove, po facelifte a panensky ciste. A myslim ze predajna cena po dalsich troch-styroch rokoch bude jasne v prospech toho novsieho ;)

Dalsia vec na com zalezi je kolko km rocna nabehas. Pri 35-45tis rocne je kupovat auto so 150tis samovrazda. Najlepsie a bezporuchove km to uz ma za sebou a ty si zliznes to najhorsie. Nehovoriac o tom, ze z toho jazdeneho auticka za 3-4 roky spravis len tazko predajny kus s vyse 300tis km... Uprimne, ak by som kupil jazdenku za cca 30tis, po rokoch s 300tis km na tachaci za nu viac ako 5-7 nedostanem. To je asi vacisa strata ako medzi cenou noveho a po 4 rokoch so 150tis.
Ak planujes na nom rocne najazdit len 15-20tis, jasne, kup jazdene, ale ak behas viac, neoplati sa to.
BMW 320d E91
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

chefino
Auto: E60 530xd LCI

Streda, 23. Februára 2011, 09:07

salat napísal:
tak jasne ze vietor v penazenke, ale bavime sa o moznosti kupit za cca rovnaku cenu bud jazdene 330i alebo nove s o malo mensim vykonom a asi aj vybavou. Vietor na penazenku je to teda rovnaky, akurat v prvom pripade mas doma za to 2-4 rocne auto pred faceliftom a s muchami ktore sa pomali zacnu objavovat, no v druhom nove, po facelifte a panensky ciste. A myslim ze predajna cena po dalsich troch-styroch rokoch bude jasne v prospech toho novsieho ;)

Dalsia vec na com zalezi je kolko km rocna nabehas. Pri 35-45tis rocne je kupovat auto so 150tis samovrazda. Najlepsie a bezporuchove km to uz ma za sebou a ty si zliznes to najhorsie. Nehovoriac o tom, ze z toho jazdeneho auticka za 3-4 roky spravis len tazko predajny kus s vyse 300tis km... Uprimne, ak by som kupil jazdenku za cca 30tis, po rokoch s 300tis km na tachaci za nu viac ako 5-7 nedostanem. To je asi vacisa strata ako medzi cenou noveho a po 4 rokoch so 150tis.
Ak planujes na nom rocne najazdit len 15-20tis, jasne, kup jazdene, ale ak behas viac, neoplati sa to.

Z toho mi vychádza len toľko, že tá konkrétna 330i, 4 ročná so 150 tisíc je brutálne nevýhodna kúpa, takže ťažko ňou odobrovať cenu nového a vôbec to porovnávať...

salat

Streda, 23. Februára 2011, 09:11

tak jasne, tazko sa vyjadrit, ked nevieme na co to vlastne THX24 potrebuje, ci na lestenie pred domom a obcasne vyjazdy po zrazoch, alebo denno denne do prace a s rodinou.
Ja som len napisal moje dovody pre kupu noveho a pre mna by ta 330i bola velmi nevyhodna kupa. Sice lakava ( 6 valec je fajn ) ale casom by sa mi vypomstila.
BMW 320d E91
EX - Seat Leon II

THX24
Autor témy

Streda, 23. Februára 2011, 15:43

Tak uz som tu.
No ja som uz rozhodnuty pre to auto ,na aute vela nenajazdim ,mozno ani nie 15tisic do roka ,skor to bude lestenka ako pise salat , ale nie tak normalne bezne pouzivanie ,nove urcite nenakonfigurujem ani v podobnej cene a ta konf. ako to aute ponuka sa mi paci ,nieco podobne by som si tiez dal nakonf. + este panoramu ...idem akurat zohnat VIN auta a skusim si to zistit v bavarii ...

THX24
Autor témy

Piatok, 25. Februára 2011, 16:54

Neviete mi povedat co to je? akosi som to nenasiel ...
Obrázok

voMacK

Piatok, 25. Februára 2011, 17:45

radarovy tempomat?
-- P.R.

THX24
Autor témy

Piatok, 25. Februára 2011, 19:25

tiez som si myslel ,ale nikde som o tom nenasiel ,lebo som ani nevedel poriadne ako sa to pise :shock:

voMacK

Piatok, 25. Februára 2011, 20:55

acc - alebo "adaptive cruise control"
:)
-- P.R.

THX24
Autor témy

Piatok, 25. Februára 2011, 21:18

Ano je to to ,co pises dik ... myslel som ze to maju len nove 2010ky ,nebolo to ani napisane vo vybave pri inzerate.
Chcem sa opytat este je normalne ked zavolam do tampusu ,alebo bavarie ...mam VIN cislo auta ,ale nemozem si ho zistit ,pisal som dnes mail do tempusu (kosice) a mi tak nepriamo napisal ze on mi to proste neda ,ked nekupujem od nich auto ,tak som napisal este do popradu a tam nikto ani neodpisal ...tak neviem asi to nieje bezne pytat sa na take informacie ,alebo mam tam ist osobne? ,mal mi to aj kamos zistit ,ale sa vysral na to ...chcel by som uz ist pre auto ,ale nasjkor si chcem overit doma to vin cislo.dik.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných