... všetko o BMW ...
salat napísal:tak ale pravda je, ze ten pocit sadnut si do svojho, noveho, vonaveho auticka je na nezaplatenie. Je to ako pri narodeni dietata. Poznas ho odkedy vyslo na cestu a ono pozna teba. Sedis si na sedadle kde v zivote nikto nesedel, radiaca paka sa hybe panenskou jemnostou, spojka si uplne cerstvucka este ani nenasla svoju polohu a hlavne, ticho. Ziadne pazvuky, ziadne pocuvanie trepotania, ziadne hladanie priciny klepkania a ziadne hlodanie myslienok ci predajca uviedol pravdive udaje, nestocil tachac a ako sa o neho staral. Ziadne uspokojovanie sameho seba, ze aj ked to auto nie je dokonale, aspon ze bolo lacne. Nie. Nove je proste nove a "dokonale" ... a to tiez nie som dealer BMW![]()
jeeezis, ako sa len tesim na KW12DDD
salat napísal:tak ale pravda je, ze ten pocit sadnut si do svojho, noveho, vonaveho auticka je na nezaplatenie. Je to ako pri narodeni dietata. Poznas ho odkedy vyslo na cestu a ono pozna teba. Sedis si na sedadle kde v zivote nikto nesedel, radiaca paka sa hybe panenskou jemnostou, spojka si uplne cerstvucka este ani nenasla svoju polohu a hlavne, ticho. Ziadne pazvuky, ziadne pocuvanie trepotania, ziadne hladanie priciny klepkania a ziadne hlodanie myslienok ci predajca uviedol pravdive udaje, nestocil tachac a ako sa o neho staral. Ziadne uspokojovanie sameho seba, ze aj ked to auto nie je dokonale, aspon ze bolo lacne. Nie. Nove je proste nove a "dokonale" ... a to tiez nie som dealer BMW![]()
jeeezis, ako sa len tesim na KW12DDD
salat napísal:tak jasne ze vietor v penazenke, ale bavime sa o moznosti kupit za cca rovnaku cenu bud jazdene 330i alebo nove s o malo mensim vykonom a asi aj vybavou. Vietor na penazenku je to teda rovnaky, akurat v prvom pripade mas doma za to 2-4 rocne auto pred faceliftom a s muchami ktore sa pomali zacnu objavovat, no v druhom nove, po facelifte a panensky ciste. A myslim ze predajna cena po dalsich troch-styroch rokoch bude jasne v prospech toho novsieho
Dalsia vec na com zalezi je kolko km rocna nabehas. Pri 35-45tis rocne je kupovat auto so 150tis samovrazda. Najlepsie a bezporuchove km to uz ma za sebou a ty si zliznes to najhorsie. Nehovoriac o tom, ze z toho jazdeneho auticka za 3-4 roky spravis len tazko predajny kus s vyse 300tis km... Uprimne, ak by som kupil jazdenku za cca 30tis, po rokoch s 300tis km na tachaci za nu viac ako 5-7 nedostanem. To je asi vacisa strata ako medzi cenou noveho a po 4 rokoch so 150tis.
Ak planujes na nom rocne najazdit len 15-20tis, jasne, kup jazdene, ale ak behas viac, neoplati sa to.