... všetko o BMW ...
mys_iak napísal:tak 323 by mal byt nastupca 325... cize je to novsi motor ma aj nizsiu spotrebu a o nieco vyssi krutak a vykoncize ja by som bral 323.....
KONNI napísal:akoze mna sere najvac ta spotreba lebo 325i zere podla nazorov ktore ste mi pisali dost...ale no nevem lebo na tomto sa asi nikto nezhodne...len fakt by som chcel pocut tu spotrebu na tej 323i...akoze myslim normalnu prepisovu jazdu
KONNI napísal:akoze mna sere najvac ta spotreba lebo 325i zere podla nazorov ktore ste mi pisali dost...ale no nevem lebo na tomto sa asi nikto nezhodne...len fakt by som chcel pocut tu spotrebu na tej 323i...akoze myslim normalnu prepisovu jazdu
Thorien napísal:
dost zalezi ci ma ta 325i vanos alebo ne ... vraj to robi rozdiel ... inak na E36 325i bez vanos mam spotrebu 12-12,5 litra ... 80 percent mesta jazdene .... a na E46 323i take iste jazdenie zhruba 10 litrov
na druhu stranu jazdenie na tej 325 je zabavnejsie .. ale to bude tym ze tam nemam zadnu elektroniku kera by mi kecala do soferovania ... len samosvor ... a to uz ani nehovorim ze tam bude zrejme rozdiel vo vahe medzi E36 a E46