... všetko o BMW ...
mys_iak napísal:nieje to zla cena... len to ma hacik... treba to doniestked si to poriesi sam tak fajn... ale ked nie tak +1000e...
a dalsia vec aky je ten 3000e strop
ci to je strop vsetkych financii ktore ma alebo len za auto
ja som hned do tyzdna po kupe dal 700e len na velmi potrebne veci ako zapis, poistka, pneumatiky, lekarnicka, trojholnik, vymena oleja, ziarovky, vesta... cize aj nad tym treba uvazovat... a nie este nebodaj zistis hnde pri kupe ze potrebujes hned dalsich 250e dat s fleku na brzdy alebo na inu malickost
maiki napísal:ja som nastastie natrafil na dobry kusok , a za vynikajucu cenu, sice nemam kozu ani digi klimu, ale motor slape ako hodinkyz nemecka sa to fakt moc neoplati, z ciech je to o trocha lacnejsie (dovazal som odtial tricku) lebo nemusis prekladat TP.
a ako bolo spomenute... ked som pocul ten 6 valec... po tom hrkotavom 4 valci je to nadhera, a ked tomu ujebem... to je neopisatelnepreto som vravel ze ti zacne chybat vykon... ked to par krat zazijes, a vidis cestou na zraz ako ta ludia predbiehaju a ty dusis tu 1,8 tak si prajes mat daco silnejsie.. a nech si hovori kto chce co chce je to tak... *vlastna skusenost*
badboy8605 napísal:...keby to mysliš s kupou važne tak ti viem za dobre prachy doviesť sedana 320i ale s čipom ac schnitzer neni to fulka ACS S3S!!!...ale vykon by tam mal biť ako u 325ky čiže 193k a aj vybava je dosť zaujimava a cena cca 2600e aspon zatial to tak vychadza samozrejme na sk tabulach...pridam aj foto ak bi ta to zaujimalo...(kolesa samozrejme niesu origo šnicre ale inak mal by biť aj papier o tom vykone)
venox napísal:kua nekupite niekto pekneho a dobreho FIATA pre manzelku alebo do prace vo vybornom stave?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pocuj ty si z PD, kde sa to auto da vidiet?
nazor napísal:tak ich hod prosimta do temy Predam nech to vidia vsetci
badboy8605 napísal:...len problem je v tom,že niesom na sto percent isty čo donesiem ako zatial som rozhodnuty pre tento sedan ale na druhu stranu ja môžem skorej kupečka a tich tam je ešte osem a jeden kabroš takže tak i ked by som mohol šupnuť nejake fotky...tak už len jednu s piaticou e36tiek...a potom len mailom...