... všetko o BMW ...
kačo napísal:ale co by nechodil ... ide a to slusne
Mimo napísal:tu je to tak všeobecne brané.. ked bmw tak 1,6 a 1,8 určite nie, takže 6valec musí byť... ked 6 valec tak minimálne 323 alebo 325, najlepšie 328 alebo rovno M3je pravda,že spotreba 320-323 je velmi podobná a pár koníkov navyše sa zíde... no nie každý potrebuje vyššie objemy a výkony. kto jazdil na 3,0 a sadne do 2,0 povie, že to auto nechodí... niekomu však stačí...
![]()
PS spokojný majiteľ 320ky
6Flesh napísal:mozno ti ta M3-jka isla na 4-5 valcov atak si vtom nevidel taky velky rozdiel![]()
![]()
MarcusAurelius napísal:zdravim cital som tu na fore citujem:
"Ja by som 320d za 320i nemenil.... lebo 320d sice bohvie ako nechodi, ale aspon malo zere.... 320i ani nechodi a ani malo nezere"
co bolo myslene tym, ze 320i nechodi? povedal by som, ze tento benzinovy agregat je spolahlivejsi ako dieslovy..a navyse ma o 20 koni viac nez naftak o.O?![]()
![]()
BMino napísal:
vidis a ja som mal M3 potom som sadol do 320i a aj tak sa mi zdalo, ze to auto ide dost slusne
MarcusAurelius napísal:"provozní náklady" na benzin a ake na naftu (prirodzene za obdobie 1 rok) ak mate niekto skusenost alebo zratane rocne vydavky poprosil by som vas o prispevok :).. vopred vdaka