Tiez riesim uz nejaky cas kupu. A co sa mna tyka tak 5ku e39 som vylucil hned na zaciatku ( osobny nazor ). E46 do 5000. :/ benzin nieje problem najst. A myslim ze co sa pred fl. tyka tak jedine benzin. Skusal som 320i a napriek reciam o slabosti si myslim ze plne postacuje mojim poziadavkam a zvuk bol vyborny. Odradza akurat spojenie benzin+vek+ v neposlednom rade aj spotreba i ked to riesim a ako posledne kedze vela nenajazdim. Ale niesom nikto komu by prachy z neba padali a preto davat za benzin 98-01 4500 az 5000 je dost na to ze este tisicku navyse uz mam fl. Cakanie ma ubija ( ale vyberat bezhlavo je ten najlepsi sposob ako sa nechat oj--at) Tuzba zial byva silnejsia ako rozum. Ale sledujem ze aj samotny predajcovia hodnotu auta az moc navysuju ( necudujem sa im ). A ak si uz niekto uvedomi ze za auto nedostane uz nikdy tolko, kolko zan dal pripadne donho investoval, tak take ponuky vydrzia velmy kratku dobu.
Pozeral som ze schopne fl. s common rail 320d sa da zohant uz aj okolo 6000€+. Kebyze mam o tu tisicku navyse tak nevaham a idem aj s rizikom ze nebudem mat na pripadny servis.
Kupujem si auto spolu so znamym. Lepsie povedane on uz kupil. Hold obcas ma niekto stastie a je v spravom case na spravnom mieste. Kupil fl. 320d vo fajn vybave od zazobaneho podnikatela za cenu aku ti ponukne bezny bezny predajca pred fl. v sociale.

Ak ti kupa neponahla urcite pockaj na dobru ponuku fl. Pred fl. castokrat nema ani zdaleka zostatkovu realnu hodnotu aku pýtajú slovensky predajcovia na bazaroch.
tot vse :) Uvedomujem si ze teraz tu odpisu zastancovia precenovania pretoze samy kupili alebo predavaju auto v takej cene :)