... všetko o BMW ...
compact napísal:viete mi niekto poradiť či sa dajú leštiť aj sklenené svetlomety ako má E36?
Ten 3M set je určený asi len na plastové....?
kobrakai napísal:
Ja osobne som bol sklamaný z 3M produktov - konkrétne Quickwax a Wheelcleaner. Sú to síce prípravky len na základné čistenie, s brúsnymi pastami mám naopak vynikajúce skúsenosti. Bol som to osobne kúpiť do Carolline tu v BA, všetci tam mali naleštené svoje bavoráky tak som sa vytešoval akú fajn firmičku som na kozmetiku našiel, no nesadla mi a z krabíc som použil po jednej flaške a ostatné som daroval kamarátom.
Autoglym je fajn hlavne kôli pomeru cena/výkon. Za tie peniaze kúpiš možno tak tesko kozmetiku s žiadnym účinkom takže je to dobrá voľba.
Raziel75 napísal:Zdravím Páni,poraďte, neviem sa rozhodnúť medzi Meguiars,Autoglym, alebo Sonax, prípadne rada Xtreme od Sonax...
Predtým som používal Turtle Wax,Coyote,chcel by som niečo lepšie.
Chcem len základné veci, šampón+vosk,čistič na disky,interiér,okná...
Auto dávam raz za čas leštiť firme,čiže nejaké detail prípravky nepotrebujem,fakt kvalitné veci len na základnú údržbu...
Čo by ste odporučili,najlepšie všetko od jednej značky.
Díky moc...
Raziel75 napísal:Zdravím Páni,poraďte, neviem sa rozhodnúť medzi Meguiars,Autoglym, alebo Sonax, prípadne rada Xtreme od Sonax...
Predtým som používal Turtle Wax,Coyote,chcel by som niečo lepšie.
Chcem len základné veci, šampón+vosk,čistič na disky,interiér,okná...
Auto dávam raz za čas leštiť firme,čiže nejaké detail prípravky nepotrebujem,fakt kvalitné veci len na základnú údržbu...
Čo by ste odporučili,najlepšie všetko od jednej značky.
Díky moc...