... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
e36mato
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

Ako prepraviť motor?

Streda, 4. Januára 2012, 20:30

Rozmýšlal som kam zaradiť túto tému :D ale tak dám to sem. Mám chlapovi na druhý koniec republiky poslať motor na dobierku :D myslíte že je to dobrý nápad? ako by ste to riešili vy? nedá sa niekde zistiť koľko váži motor z e36 318tds? predávam ho bez turba a čerpadla.
Obrázok
ex BMW e36 318tds Touring hellrot

e36mato
Autor témy

Re: Ako prepraviť motor?

Streda, 4. Januára 2012, 20:47

Váhu som už našiel 102.500 kg. Ja sa na to ETK vždy pozriem až keď sa volačo spýtam :roll:
Obrázok

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Streda, 4. Januára 2012, 21:05

to ti posta prepravi? lebo podla zakonika prace clovek nema zdvihat bremena nad 40kg, a pochybujem, ze posta ma kamion s vozikom :D

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Streda, 4. Januára 2012, 21:07

na poste je vahovy limit.... motor mu ani kurier nezobere leda tak stahovaci :D by som panka chcel vidiet ked dovlece motor na postu ako by tam nanho kukali :D

e36mato
Autor témy

Streda, 4. Januára 2012, 21:08

a čo taký profesionálny vzpierač, ktorý je zamestnaný v nejakom športovom klube? :P

Uvažujem že to pošlem cez Slovak Parcel Service, lebo neuvádzajú žiadne váhové obmedzenia.
Obrázok

drumx
Auto: BMW e36 m43
Kraj: Trenčiansky

Streda, 4. Januára 2012, 21:12

Skusit obvolat kurierske sluzby ze kolko to vyjde cca. Lebo sa mi mari ze ked som posielal cez UPS tak tam bolo okolo 70kg max. Ale ze sa da cez nich poslat len treba vypocitat cenu. :wink:
Príbeh môjho auta. _____ [size=140][b]

Mimo

Streda, 4. Januára 2012, 21:12

nebude lacnejšie si niekde požičať dodávku a zobrať to sám ? (či už on alebo ty)

e36mato
Autor témy

Streda, 4. Januára 2012, 21:14

jj, zajtra to obvolam. prepravu zaplati kupujuci + dal som mu celkom fajn cenu za motor tak mu to asi az tak nebude vadit.
Mimo, dobry postreh, mozno to bude lacnejsie.
Obrázok

KONNI
Auto: e36 328i qp M sport
Kraj: Zahraničie

Streda, 4. Januára 2012, 21:19

toptrans nosi aj velke baliky.no ci sa ti to oplati to neviem lebo lacne to nie je.

e36mato
Autor témy

Streda, 4. Januára 2012, 21:26

ten toptrans vyjde ešte lacnejšie ako SPS. zajtra to obvolam vsetko a napisem co kolko stoji ak by to niekto v buducnosti potreboval. len by ma zaujimalo ze ci po to aj pridu ku mne do garaze :lol: lebo neviem ako to ja niekam dostanem. potom uz len kamarata s dodavkou nahovorit nech mi odvezie balicek na daleky vychod :o
Obrázok

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Streda, 4. Januára 2012, 21:44

pokial ten motor nebudes mat na palete a nejako zabaleny sa s tebou najskor ani rozpravat nebudu :D a pocitam ze ty si jediny ktory riesi posielanie motora prepravnou spolocnostou :D normalny clovek si pre motor pride osobne a len debil moze riesit nieco taketo

Mimo

Streda, 4. Januára 2012, 21:48

nie každý má možnosti a čas a známych atd.. ja som si bol pre motor tiež dodávkou, síce nie tak ďaleko ale bolo to asi naj riešenie. tak isto som môj motor niesol dodávkou kupcovi kedže on mal len kombíčko kde by sa s tým len natrápil tak som mu ponúkol možnosť,že mu ho prinesiem radšej dodávkou, za menší poplatook :) a myslím,že bol velmi rád :roll: ked sa dá a je možnosť..prečo nie.. keď je to jednoduchšie

e36mato
Autor témy

Streda, 4. Januára 2012, 21:57

ice.blade napísal:
pokial ten motor nebudes mat na palete a nejako zabaleny sa s tebou najskor ani rozpravat nebudu :D a pocitam ze ty si jediny ktory riesi posielanie motora prepravnou spolocnostou :D normalny clovek si pre motor pride osobne a len debil moze riesit nieco taketo

Tak budem prvý debil, ktorému sa to podarí :wink: Kupujúci jazdí na požičanom aute, predpokladám, že to nebude dodávka, ja predávam motor a ako pracujúci študent som mal len jedno auto, z ktorého je ten motor a bez motora myslím nepôjde. kamarát má dodávku, ak odmietne tak mi ostávajú len prepravné spoločnosti. alebo naložiť na káru a peši odtiahnuť do Košíc.
Obrázok

michaltt
Kraj: Košický

Streda, 4. Januára 2012, 23:39

osobne by som motor neposielal, nikdy nevies co s tym spravia po ceste. dalsia vec ze ta vaha z ETK nie je presna.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných