... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

black333
Autor témy
Kraj: Žilinský

Re: 530i alebo 530D,poradte

Štvrtok, 3. Decembra 2009, 17:35

CHEFINO-dal som si ju doviesť ale nereaguju na to.Pisal som im už viac krat.No ak nemaju oni zaujem ja už vôbec.Počkam na to spravne.Vyzera inač prekrasne.Uvidim,ak sa ozvu.
EL NINO-bol som vytočeny tym ako si to napisal,teda v prvšom prispevku.To že som mal dosť aut,to nerieši nič na tom že som potreboval vedieť či aj ročniky zhruba 01-03 čo sa tika diesslov su spolahlive.Mal som Mercedes Piano,Citroen Xantia,Ford Sierra,Fiat Duna,Opel Omega.Tieto auta ktore som menoval boli diessle,no a benzinovych som mal o niečo viac.Najspolahlivejši z tych diesslov bolo piano,potom Xantia a Fiat.Tie ostatne boli už horšie.Hlavne Xantia ma riadne zodrala z penazi.Preto som potreboval vedieť ako je to z novšimi motormi diesslov,hlavne od Bawa.Rozhodnutie už bolo a to je benzin.Okrem toho,ak kupujem komkretnu značku,prečitam si čo sa da.Zmiatlo ma totiž to,že bol na jednej Ceskej stranke test 530D r.v 2002 sedan verzia.Vychvalovali ju do nebies aj spolahlivosťou.No je pravda,že čim starši diessel tym naročnejšie na penaženku.No a či mi to bude žrať o dva litre na vyše,to už nejako neriešim.Neni som nejaky frkan,no ak niečo chcem kupovať,potrebujem sa o tom dozvedieť čo najviac.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: bmw-fan-ke a 3 neregistrovaní