... všetko o BMW ...
voMacK napísal:Ze s dieslom neni zabava...![]()
F30 330d da stovku za 5s a v pohode to natrie 545i ...ja viem, ze zrychlenie nie je vsetko..ale proste hento fakt ako argument nebostoji...
voMacK napísal:Jasne Dedo...beriem..len som tiez prezentoval svoj nazor a napisal som preco s tym tvrdenim, ze diesel = nuda nesuhlasim :)
sysell napísal:Prosim vas nechajme reci o nakladoch tak. Jumper 380 000km hdi motor povodne vstreky cerpadlo, mozno aj turbo. Iny jumper 500k sroko vsetko povodne. Peugeot HDI 2.2 280k povodne vstreky turbo nemenene min 150 tis km - jedina udrzba DPF. Moja octa rok 99, do 200 tis. km povodne vstreky aj turbo aj cerpadlo. Stav km doteraz 260k naklady na udrzbu toho dizla=0EUR. Na tom aute sa nepokazilo z 10 rokov takmer nic.
Jazdim 90% mesto kratke trasy a zere to max 7 a nehovorte mi ze tie najlespie motory 3 litre zeru nic.
Dufam ze bmw motory nebudu na tom horsie ako francuzske sracky a koncern.
sysell napísal:Panak666, ja som len povedal ze stare vraky s ktorymi mam osobne skusenosti, nie skusenosti, ze ma kamarat a pod. ale to viem na 100% potvrdit ze udrzba nie je narocna a nemyslim si ze dizel = automaticky vacsie naklady.