... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
PN23 napísal:jasne,necakam od toho ziadny exrta narast,nie je to moje prve auto,ktore mam,chapem principy fyziky ....heh.
gumy urcite budem na jar kupovat nove,asi zvolim p zero ,mam s nimi dobru skusenost celkom.
Zatial som robil s autom iba kozmeticke upravy,interierove osvetlenie,osv.znacky,vsetko led,angel eyes,performance gril,splitters,kryty zrkadiel,difuzor....no optika .
dalsi ma prist vyfuk,kolesa na ciernu lesku alebo mozno ine-bbs ch-r,20'.
auto nie asi na okruh,na to je moc nove a pekne ,na okruh mam m e36.
Tato m3 ,nova ma 27tis km...skoda ju zodrat.
Inak,ako casto menite na m3 olej? ja sa chystam kazdych 10tis.
PN23 napísal:K vyfuku..ked dam dolu cat,dam namiesto toho toto.....
http://www.machtschnell.com/product/byp ... pes-e9x-m3
zacne mi asi svietit kontrolka check engine,to sa bude musiet potom softwarovo odstranit?
Ked dam von cat,bude to mat zmysel pri zvyseni vykonu?
SmartBastard napísal:To bude celkom rachot![]()
Neviem, ako je to s tou kontrolkou, myslim, ze na US autach to je ine ako u nas a my nemame tie O2 sezory, ale mozno sa mylim. Viem, ze na Z4M tam americania nieco musia robit s O2 senzormi, ked si davaju euroheaders.
Zmysel to ma, ale mozno by bolo dobre sa najskor poradit s niekym kto to uz robil. Skus ten MMracing alebo Motortechnik.
Mr.S napísal:
S65 su identicke, US S54 mali katy naviac vo zvodoch.
A ked tam das catless, je to citelny rozdiel. Bez upravy ti check samozrejme svietit bude.
PN23 napísal:Hello
Dobre vediet....moj plan je dat zadny tlmic eisenmann,ich x pipe ci ako to oni nazyvaju,a catless od macht schnell-celkom vtipny nazov. Myslim ze nieco z toho dosiahnem,mozno aj vykon navyse.
Inak videl som na ich stranke komplet nove nasavanie aj s vzduch filtrom,ale cital som na us forach rozne rozporuplne nazory.
Podla mna je to to iste,asi to iste urobi vlozka KN
Programovanie ecu,po aplikacii catless,rovno spojim preprogramovanim na vyssi vykon a odblok max
PN23 napísal:Hello
Dobre vediet....moj plan je dat zadny tlmic eisenmann,ich x pipe ci ako to oni nazyvaju,a catless od macht schnell-celkom vtipny nazov. Myslim ze nieco z toho dosiahnem,mozno aj vykon navyse.
Inak videl som na ich stranke komplet nove nasavanie aj s vzduch filtrom,ale cital som na us forach rozne rozporuplne nazory.
Podla mna je to to iste,asi to iste urobi vlozka KN
Programovanie ecu,po aplikacii catless,rovno spojim preprogramovanim na vyssi vykon a odblok max