... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
chembos napísal:to bol nejaky chalanisko s piestan, ci je v klube neviemale 300koni a 700krutak, to slo jak drak, nechapal som ako to davalo dole vsetko, Mko neMko, vsetko slo
Martin46 napísal:ak porazilo M3 tak muselo mat bud menej kg, alebo viac PS ako M3... to je vec za ktorou si stojim!!!!
auto ide pri mazimalnom zrychelni podla toho kolko ma koni, nie NM...... VID ROTACNY WANKLOW MOTOR OD MAZDY...
alfi666 napísal:BlackMW:
predpokladam vacsie vstreky, vacsie turbo + intercooler ... a je na tom vykonemyslim, ze na taketo miernejsie navysenie nepotreboval menit ani riadiacu jednotku
... samozrejme, asi su tam silnejsie piesty aj klukovka a urcite aj spojka lebo seriovu by to zodralo pri prvom starte
Ozaj - myslis, ze M3 by vydrzalo nonstop maximalnu zataz?... ani jeden motor nato neni stavany... ale je jasne, ze to vydrzi menej ako seria..
R0nnIe napísal:A bolo by mozne spojadnit budiky z e36 na takom motore?
blesk napísal:Donuzo to ma myslym niekde tu aj odmerane a hodnoty su skvele cca 300hp a 700Nm. jasne 4x4 pomoze kazdemu autu 0-100. vyssie tahas zas ale kila navys ektore ta zas spomaluju. takze nie vzdy su dve hnane napravy idealne