Streda, 20. Júla 2011, 19:25
E61ka nie je ziaden zazrak a urcite pre mna nie je vysnivane vozitko...no ako sa hovori, lepsie ako hrdzavym klincom do oka.
Je to prva generacia 530d (160kw), 2005ka, Dunkelblau metallic, svetla koza s vyhrevom a najtmavsie drevene obklady, zakladny iDrive s navi, xenony, PDC vpredu a vzadu, navyse ma hadam len panoramaticku strechu a elektricky kufor.
Osobne ma na nej uputala panorama a manualna prevodovka. To su dva dovody preco som do vymeny siel (mimo sklamania a potreby zbavit sa Lexusa)
Vozenie je to celkom prijemne, priemer 7.5, na dialnici mi to predpisovo vzalo 7.2 co je na tu vahu a vykon uspokojive. Tah linearny, zvukovy prejav je predychatelny. Tym, ze je to manual, vykon sa da pekne davkovat a auto je subjektivne zivsie ako davnejsie testovane automaty.
No aj napriek tomu, ze je to skor pracant, nejaku tu Autoglym kuru si zasluzi (najma svetly interier). Predsalen je moj a ja som tak trochu uchyl co sa cistoty a udrzby tyka. Kriticke miesta na sedackach a dverach boli klasicky zanesene. Pouzity Leather Cleaner, Interior Shampoo, Vinyl and Rubber Care a Leather Care Balm. Magic Sponge na cistenie, Hi Tech Interior Microfibre na susenie. Je to overena kombinacia so zarukou vysokej ucinnosti...vid nizsie.
-
Prílohy
-

-

-

-

-

BMW 1M Coupe
BMW E53 4.8is
ex BMW F01 730d
ex BMW E30 318is
ex Mini Cooper S JCW