... všetko o BMW ...
locarno napísal:Maroš mne robili výmenu oleja v Príbovciach, trvalo to cca. hodinku, mohol som byt pri aute a pozerat sa ako to robia. Cena 430€ - z toho 6l oleja Lifeguard + vaňa s filtrom + práca.
hemi napísal:Nadherna Xka a hlavne ta aparatura no popic, tak zelam vela štastnych kilometrov
locarno napísal:Ano je to servis u člena Lubomt, ja som tiež meral cestu z TT ale tak mení sa to raz za 60tis tak som si povedal že mi to za prevodovku stojí :) Čo sa týka autorizákov vs. tohto servisu je asi rozdiel v tom, že oni automaty servisuju aj repasuju, kým Ti v BMW servise vymenia celu prevodovku za novu, t.z. kus za kus. Ani sa im nečudujem. Keď mi zhodil dole chalanisko vaňu, reku pozrem sa ako to vlastne vyzera. No des a hrôza. Samé šroby, ale tolko že som tomu nechápal. Jednoducho povedané, autorizovaný servis neni zameraný na repas automatov, to neni hamba. A servis v Príbovciach sa zaobera len s prevodovkami, práve preto som si aj moje auto zveril do rúk odborníkov. Urobili mi aj diagnostiku prevodovky pred výmenou, nasledovala skúšobná jazda ako sa prevodovka chová a nakoniec výmena oleja. Po výmene sa urobila ešte adaptácia (t.z. vymazali sa všetky hodnoty) a prevodovka sa prvých 50km učila radiť.
Čo som si všimol hneď po výmene, že ráno na studený motor sú prvé radenia hladšie ako pred výmenou.
voMacK napísal:tak drzime palce..nezabudi sa potom pochvalit jak to dopadlo! :)