Takže, výsledok je fenomenálny ! Chalani dokázali s tým lakom zázraky,škoda teraz toho vyjebaného počasia, že to nieje vidieť, nieje slnko, je zima, ach bože.. už chcem ľeto
uz som sa streto ls tym, ze pri pouziti vysokej vyskozity, tj. ,,race´´ oleja v beznej premavke motor poklepkaval a pod, akonahle dostal cez p*cu, motor si krasne priadol...nasledne po zmene na predpisanu vyskozitu sa spraval normalne...kolega vyssie ma pravdu
BMW E30 318IS BembISo =) BMW E30 325i BMW E87 120D
pekne vylestene,ani von by som stym nechodil ten zadok si ako trafil,ci niekto teba?
ja tam vidim otlaceny stlp ze by mu nedal prednost?
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Krásna práca, a jak tu bolo spomenuté, nebudem to vyťahovať až kým nebude pekne. Inak po uschnutí prvej špiny ktorá ulpela na laku po tom jak som prišiel domov som vyžmýchal na auto vodu, ani som sa ho nedotkol a všetká špina zliezla dole ! Úžasné ! Odporúčam každému
tak tak...kamarat lesti auta a dava aj tu teflonovu vrstvu ci jak sa to vola a vravel ze potom staci auto len oplachnut vodou... mna to caka na jar uz sa tesim
Naposledy upravil/-a rixo v Streda, 16. Januára 2013, 15:35, upravené celkom 1 krát.
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
[quote="Dogg88"]tak tak...kamarat lesti auta a dava aj tu teflonovu vrstvu ci jak sa to vola a vravel ze potom staci auto len oplachnut vodou... mna to caka na jar uz sa tesim [quote]
BTW: prispevky si mozes upravovat lebo si zakladatel temy...svoju temu si v pribehoch aut kazdy "reziruje" sam