... všetko o BMW ...

Nmare napísal:Díky :)
ještě mě napadl flock, co myslíte? jako alcantara je lepší, ale u flocku by vyšla komplet stropnice s clonítkama kolem 1500. Ovšem nevím jestli by se to do BMW hodilo. Každopádně mít to v černé kůži, asi bych to nezkousnul, ten světlý strop a řešil to teď. Ono je docela solidní drbačka tu stropnici vytahovat znova z auta. Ale díky té světlé kůži mě to vyloženě neirituje a proto jsem to poskládal tak, jak to z fabriky vyjelo. Pokud bych časem narazil na výhodný kup origo černého stropu, tak ho vemu, ale za každou cenu se mi to teď bastlit nechtělo, raději to už mít hotové a řešit přihlášení a český techničák. to taky sežere ještě fůru peněz :)

. Ale keď došetríš tak tie predné svetla LCI by tomu pomohli
 . Ale keď došetríš tak tie predné svetla LCI by tomu pomohli 

schvalne, daj priblizne kolko si pri nom stravil hodin a sumu kolko ta to stalo?
  schvalne, daj priblizne kolko si pri nom stravil hodin a sumu kolko ta to stalo? 
 Mam rad auta, ale na toto by som teda nervy nemal... Klobuk dole, gratulujem auto je krasne
  Mam rad auta, ale na toto by som teda nervy nemal... Klobuk dole, gratulujem auto je krasne    ... a hod sem viac foto, napriklad ten zadok by ma celkom zaujimal ci si daval ten vyfuk
 ... a hod sem viac foto, napriklad ten zadok by ma celkom zaujimal ci si daval ten vyfuk  
 jak to bylo vše rozhozené - předek i zadek.
 jak to bylo vše rozhozené - předek i zadek.  ale možná to někdy dopíšu, jestli si vzpomenu na to co se platilo a kupovalo. Co se týká člověko-hodin tak tam to kolem tisícovky bude hrubým odhadem.
 ale možná to někdy dopíšu, jestli si vzpomenu na to co se platilo a kupovalo. Co se týká člověko-hodin tak tam to kolem tisícovky bude hrubým odhadem. Gratulujem ze si sa dostal po vsetkej tej drine az sem nakoniec a zdarne, uz len neprijemnosti s prihlasovanim a vychutnavaj plody svojej prace
  Gratulujem ze si sa dostal po vsetkej tej drine az sem nakoniec a zdarne, uz len neprijemnosti s prihlasovanim a vychutnavaj plody svojej prace