... všetko o BMW ...
inac ta komfortna sedacka ma cca 30 kil... dvaja sme ju davali von z auta a mali sme co robit.. ked bola von prisiel na rad B stlpik.. rozobrat az po strop.. na fotkach to sice nie je vidno ale je cely rozobraty.. nasledovalo vytlacanie vody z toho molitanu a susenie, fenovanie.. ked to bolo ako tak suche, tak som sa konecne dostal k tomu, odkial tam je tolko vody.. tieklo to od miesta za odkladacou skrinkou pred spolujazdcom.. takze dalsie rozoberanie.. vsetky kable od ECU az k baterke boli pod vodou.. cudoval som sa ze to este startovalo.. voda isla z priestoru v kufri, takze dalsie rozoberacky, kabinove filtre, tie plasty pod tym a ta skatula, kde je RJ motora.. vsetko samozrejme pekne mokre.. aj pod torpedo mi podtekalo comu som velmi nechapal.. prislo na rad rozobrat tu sbielu skrinku.. v nej po chuja kablov a na spodku dost vody.. takze aj toto sa muselo rozoberat.. z tej skrinky je prechod poza poistkovu skrinku do interieru a odtial voda vtekala dnu.. cize mi doslo, ze niekde je nieco upchate.. pod tou skrinkou je odtok a ten bol kompletne zajebany nejakym tmelom abo cim.. niekto to predo mnou uz robil, ale musel to byt pan majster, ked do diery kde ma voda odtekat ku kolesu von z auta najebe tmel.. vsetko som povytrhaval a wapkou precistil.. tolko listia, konarikov, blata a kadejakeho bordelu co z toho vyslo.. no ale bol som rad, ze uz konecne viem ako sa ta voda dostala dnu.. vsetko rozobrate som vysusil a fenoval cely den.. koberce schli skoro 4 dni.. nakolko boli kompletne napite vodou.. ked som to vsetko vycistil, tak som poskladal kufor a pustil som na celne sklo hadicu s vodou a sledoval kde ta voda odteka.. po 10 minutach nevosla do auta ani kvapka... z celeho auta som vyzmykal cca 20 litrov vody
Cez to vsetko som ale vymenil torpedo a plasty pod kabinovymi filtrami, kedze na tych starych chybalo tesnenie a voda podtekala pod ne.. teraz je to uplne o niecom inom... vsetko poskladat a pol hodinovy test s hadicou, vnutro suche.. medzitym ako mi schli koberce tie 4 dni som sa zrejme hlavou jebol do policky a dostal napad, ze si urobim Mpaketovy strop uz ked pol auta je von..
tak som rozobral aj druhu stranu a vsetko povyberal von. Stropnicu, stlpiky, plastove casti stropu a clonitka som prestriekal do ciernej farby
aj tak som to neskor chcel urobit, lebo zakazdym ked bolo auto v servise, mi pribudla nejaka zajebana packa niekde okolo dveri.. a neslo to z toho svetleho stropu dole a na tepovanie som nemal chut.. takze popri vode mam aj repliku Mkoveho stropu
pekne akvarium si tam mal...ale popasoval si sa s tym poriadne, klobuk dole 
lulu991 napísal::shock:pekne akvarium si tam mal...ale popasoval si sa s tym poriadne, klobuk dole
![]()
huste toto ale este ze si to riesil kks no drblo by matvaroh napísal:sedacky mega zavidim
to zatekanie je na zaplakanie v BMW ale fajnova robota na tvojej strane
volant skoda ze koza vyzera inak ako origo, ale vyzera byt velmi kvalitne vypracovany
a vybava TOP
tvaroh napísal:Nechápem ze nikto ale nepoužíva taku uplne tmavú Jak origo.
Ale volant je urcite kvalitatívnejsie lepsi aspon na pohľad. Tie bicepsy mu pomohli

, mna by jeblo (sadol by som si do kúta a nariekal, ze "toto" sa moze stat iba mne