Tak som sa rozhodol napisať aj moj príbeh...
Všetko to žačalo v den,keď som mal 18 rokov a dostal som vodičak.Ako bonus k nemu som dostal od deda škodu 110 deluxe

Viem,že je to smiešne,ale po nejakom čase mi tuto nadheru ukradli..Ano,čitate správne..UKRADLI!
Popri študiu na vysokej škole v Prahe a pravidelnych brigadach som sa dopracoval k prvemu autu, ktore som si sam kupil.Zvolil som si Opel Tigru,r.v.99 a bola dovezena z Talianska...

Keď som mal možnosť výhodne kupit ešte jednu tigru,teraz uz rok 2000

, tak som dal peniazky dokopy a nevahal som.
Da sa povedať, že som mal obrovske štastie a oba auta som predal behom 3 mesiacov a ešte som na tej prvej pekne zarobil.Je jasne, ze som popri škole s pracou neprestaval a tak som si šetril a šetril.Ked som už bol 2 mesiace bez auta, s nejakymi korunkami na učte, začal som vo velkom vyberat dalsie AUTO...Najprv to mal byt vw passat,potom bora,octavia a nakoniec,ked som sa povozil v kamaratovej E46,tak sa všetko zmenilo.Ine auto som nechcel vidiet!!!Strasne som chcel E46 320d v červenej farbe uz po facelift.Veľa ich na výber nebolo...ale 1 sa predsa našla,zmenil som eura a utekal do nemecka...
Niečo o mojej E46:
2003,320d, 110kw/150ps
Vo vnutri M-packet a co sa tyka vybavy : Automaticka klima,Multifunkcny volant,4 x el.okna,6x airbag,radio CD business a ostatne asi ako každe BMW