... všetko o BMW ...
 prikladám aj foto a môžete sa do mňa pustiť...
   prikladám aj foto a môžete sa do mňa pustiť...   Budem vďačný za každú dobrú radu...
  Budem vďačný za každú dobrú radu...

skôr by ma zaujímalo... že ak si upravujete autá... tak čím je dobré začať.... či meníte zadné svetlá alebo či začínate podvozkom, spojlermi alebo najprv si riešite interier... lebo je pravda, že moje vozítko musí slúžiť aj mojej polovičke (bohužial...
 skôr by ma zaujímalo... že ak si upravujete autá... tak čím je dobré začať.... či meníte zadné svetlá alebo či začínate podvozkom, spojlermi alebo najprv si riešite interier... lebo je pravda, že moje vozítko musí slúžiť aj mojej polovičke (bohužial...  ) a každý chlap asi pozná, že máloktorá žena má pochopenie pre chlapa čo investuje do auta...
 ) a každý chlap asi pozná, že máloktorá žena má pochopenie pre chlapa čo investuje do auta...   ... Čo by si zmenil ty ak by si mal takéto auto???
 ... Čo by si zmenil ty ak by si mal takéto auto???

kola sú ešte neprezuté 16tky a na leto mám 16tky Dotz disky takže to zatiaľ riešiť nebudem... Auto po motorovej stránke je myslím dosť v pohode lebo pri kúpe mi ho chalani prezreli a boli tam menené všetky tesnenia takže zvuk motora je pre mňa asi to najlepšie čo som počul, krásny tichý chod bez rušivých pazvukov.. otázočka však padá na to zníženie... je lepší pevný podvozok v celku alebo staviteľný alebo len pružiny??? Ak viete aj nejaké značky výrobcov alebo máte linky sem s nimi rád sa na to kuknem... a zadné svetlá sú fakt v sériovke grc ale tak čo už... rozmýšľam buď nad tými červenými alebo nad čiernymi "kouřovými"...
  kola sú ešte neprezuté 16tky a na leto mám 16tky Dotz disky takže to zatiaľ riešiť nebudem... Auto po motorovej stránke je myslím dosť v pohode lebo pri kúpe mi ho chalani prezreli a boli tam menené všetky tesnenia takže zvuk motora je pre mňa asi to najlepšie čo som počul, krásny tichý chod bez rušivých pazvukov.. otázočka však padá na to zníženie... je lepší pevný podvozok v celku alebo staviteľný alebo len pružiny??? Ak viete aj nejaké značky výrobcov alebo máte linky sem s nimi rád sa na to kuknem... a zadné svetlá sú fakt v sériovke grc ale tak čo už... rozmýšľam buď nad tými červenými alebo nad čiernymi "kouřovými"...  ...
 ... ...
... na denne svietenie si sprav angel eyes radsej.. daju sa kupit aj s takym obvodom ktory to umozni zapojit ako daylight..
 na denne svietenie si sprav angel eyes radsej.. daju sa kupit aj s takym obvodom ktory to umozni zapojit ako daylight.. ale zase na druhu stranu poriadny "stance" compact som snad ani nevidel este , mozno by to bol pekny projekt, zaklad vyzera opticky parádne
 ale zase na druhu stranu poriadny "stance" compact som snad ani nevidel este , mozno by to bol pekny projekt, zaklad vyzera opticky parádne   vela stastia a spravnych rozhodnuti prajem
 vela stastia a spravnych rozhodnuti prajem  
 ...
...