... všetko o BMW ...
 .
 . . Kedze M-kove hmlovky maju inu koncovku ako normalne, neboli pripojene pri prestavbe (moja domnienka
 . Kedze M-kove hmlovky maju inu koncovku ako normalne, neboli pripojene pri prestavbe (moja domnienka  ). Takze som to trochu pobastlil a uz tiez funguju
 ). Takze som to trochu pobastlil a uz tiez funguju   .
 .
 ak chceš to zmažem
  ak chceš to zmažem 
 , tým lepšie
 , tým lepšie  
 nechaj to tam, som sa pobavil
 nechaj to tam, som sa pobavil 
 . Mozno tak TT-SIMIK by mi mohol konkurovat
 . Mozno tak TT-SIMIK by mi mohol konkurovat  .
 . 
 ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) . Takze bolo treba kupit nove turbo, ale aspon mam istotu. Dalej pribudli nove silentbloky motora aj prevodovky, nove zhavice, vycistilo sa kompletne sanie a EGR, novy olej s filtrom.
 . Takze bolo treba kupit nove turbo, ale aspon mam istotu. Dalej pribudli nove silentbloky motora aj prevodovky, nove zhavice, vycistilo sa kompletne sanie a EGR, novy olej s filtrom. Stefo1248 napísal:kráááásny kombajn,a pekne sa on staráš:) prajem veela štastnich KM bez problemov.
A ako to že na EURO4 sa nedajú repasovat turba? od kedy vlastne bolo EU4?
Stefo1248 napísal:ahaa tak ale aspon maš istotu že maš nové turbo,a pokoj na dlho.
a to ti pri 90tis km odišlo to staré?
 .
 . . Podla navrhu tu z fora som urobil vstup jack 3,5mm na radio. Potom som dorobil este nabijanie, ktore ma tlacitko na zapinanie, aby nebol obvod (12V -> 5V (mini USB)) stale pod stavou.
 . Podla navrhu tu z fora som urobil vstup jack 3,5mm na radio. Potom som dorobil este nabijanie, ktore ma tlacitko na zapinanie, aby nebol obvod (12V -> 5V (mini USB)) stale pod stavou. .
 . 
  ))) moj navod teda posluzil :)
))) moj navod teda posluzil :)Inscene napísal:jeeejo :) moj volant hadam sluzi ..inak mohol si pouzit originalne tlacitko od bmw radcej ako hento ale pekne))) moj navod teda posluzil :)
 ).
 ). 
											Georgo napísal:Dakujem,
Pokial viem, tak EU4 sa zacalo robit na konci roka 2003 s nastupom 6. rychlostnej prevodovky. EU4 ma elektronicku regaluciu naklapanie lopatiek a na toto zevraj Garrett nedodava nahradne diely, takze to nevedia zrepasovat.