Dik Feri zastav sa uz konecne nech pokecame..
Tak dnes som pokracoval v tempe prac... na rad prisli samozrejme sedacky... cize naniesol som tmel a zbrusil podla
navodu a zajtra sa idu striekat a lakovat... aby mohli v pokoji schnut... ked nam uz prisla ta jar tak som si splnil zavazok zo zimy ze sa pustim do cistenia skrtiacej klapky... ale kedze sa chystam na tempomat ktory ma na motore m43 pridavne lanko musel som skrtiacu klapku vymenit... cize zaobstaral som si verziu z tempomatom.. pekne som ju vypucoval zvnutra a v tomto tempe som pokracoval aj so sanim, drziakom peloveho filtra a airboxom... odvsadial som dal vsetok prach a spinu prec... samozrejme sanie a klapku som musel poriadne vycistit technickym benzinom... tri male hadicky ktore neviem naco su

pojdu na vymenu a zvysne hadice su ok... potom sa este vycistili zamky kapoty od hrdze a tiez uchyty kapoty... po navsteve Hajecka ktory mi prerobil verziu z UK na europu sme konecne hodili soferovu sedacku do auta a nastartovali... zvuk sa ani moc nezmenil ale plyn je citlivejsi a celkovo auto ide viac do otacok po tom vycisteni... z auta som ani nechcel vystupit pomaly lebo sediet v sportsitze je pocit blazeny a uz sa neviem dockat ked ich prevetram...
Caka ma este diagnostika kedze bola odpojena baterka a vyhadzuje mi chybu airbagu.. ktory na sekundu zhasne a znova sa rozsvieti...

Zatial tolko... ak by sa nasiel nejaky sikovny elektrikar budem rad... lebo urobit tentempomat si netrufam...