... všetko o BMW ...
k0be napísal:som ta tusim stretol na ceste do chorvatska...chvilka dialnica, a potom hranica madarsko/chorvatsko(letenye, ci ako sa to vola), ste stali 1-2 auta za nami...cela cierna E39, sme aj vystupovali v tej rade na hranici...fesna X5
serwo napísal:Jebot X5!A Z-ko ani nehovorim.
Uvazujem nad X5 tiez. Taky typ vozu by sa mi tu hodil. Dokonca horsie cesty tu mame ako na SVK.
K tym AE: vyzera to super a priblizuje sa to novym modelom BMW, ale nemali by sa aj tak pouzivat obrysovky ako denne svietenie. Pri dennych svetlach totizto nesvietia zadne svetla a ak to cajti zistia, je problem.
serwo napísal:Ze by boli AE homologizovane na denne? Neviem, ale to by ti mali svietit tak jasno ako na novych bimmeroch bez hocakych upgrades. Ale hadat sa nebudem, ak tak tvrdis...

cudoval som sa preco je v e70 to "miesto" v podlahe kufra ale uz viem na co to je robene rebuss napísal:to je uz iny A/V upgrade![]()
cudoval som sa preco je v e70 to "miesto" v podlahe kufra ale uz viem na co to je robene

detailista ako ty si nesmie dovoliť ,,šuplikánsku-fušersku,,prácu, pekne všetko umiestnené, každý šróbik na mieste, kvalitná káblovačka na mieru, chladenie....jaaj radosť na tu profi robotu pozerať