|
|
| Autor |
Správa |
|
Demkowicz
|
Predmet príspevku: [E46 323Ci] 100 jarných kilometrov xD Napísal: Sob Nov 05, 2011 15:42 |
|
Registrovaný: Pon Feb 07, 2011 23:05 Príspevky: 377 Bydlisko: Humenné
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský
|
Dost dlho som rozmyslal ci si vobec chcem otvorit nejaky ten príbeh tu na tomto fore lebo po roku pasivneho sledovania som tu videl uz vselico a je tu cim dalej tym viac expertov a majstrov sveta ktori vlastne ani páru nemaju o tom co vravia ale hlavna vec ze vravia... no pribeh nakoniec spravim, myslim ze tych par normalnych ktori tu su za to stoja  Takze - Volam sa Samuel, 20 rocny zasopleny sráč , vychodne SVK ... Po roku brázdenia ciest na felicii 1,3 Mpi po rodicoch a hladania bumera ktory by mi pasoval a pacil sa mi ho uz mam  predchadzala tomu hora štúdia internetu , sledovania roznych tem /aj tu na fore/ , pocuvania nazorov ludi a v neposlednom rade - rozmyslania co vlastne chcem... strasne som chcel e36 kedze si myslim /a stale si to mysliet budem/ ze je to to najlepsie co firma BMW za celu svoju historiu vyrobila a neskutocne sa mi tie auta pacia... no casom vo mne prevladol nazor ze komfort a novsie technologie, mensi rok vyroby a vlastne celkovy rešpekt bude viac a tak som skoncil u e46 (samozrejme coupe a benzin, nechcem si zivot uz v 20tich rokoch dosrat v diesli a sedane  )... Samozrejme - 6 hrniec /ušetril som sám seba od útrapy v 4-valcoch  Auto som mal vytipovane uz cca od marca, aprila, aj som od tej doby komunikoval s predoslym majitelom... nakoniec ked som videl ze ho dal aj tu na klub tak som pochopil ze ho predat fakt chce a ze mi hori pod nohami tak som sa vybral v septembri do Senca kuknut co je to zac... ako Thorien povedal , tak aj stalo sa - "aj ked bude rozbite a dojebane tak ho zoberies, ked si sa trepal taku daleku cestu"  auto je celkom v pohodke, ma samozrejme vela nedostatkov a problemov ale preto som ho aj kupoval - nizšia cena po ktorej si budem musiet auto poskladat na vlastny obraz... a kedze ma dost bavi skakat okolo aut a tvorit nieco pekne tak - preco nie  som na zaciatku cesty a toto tu bude taky maly fotopribeh ako budem (snad uspesne) tvorit zo skaredeho káčatka peknu labut... Vsetko ma svoj cas a postupne ho dam dokopy  Pocity ? myslim ze kazdy kto ma bavora vie o čom to je a to ze o tychto pocitoch nevedia vlastnici fabie, ochcávie, possratov a golfov to je iba ich skoda  Ziadne ine auto neda z jazdy taky zazitok ako Bayer a nech si hovori kto chce, co chce... auto ma sklamalo zatial iba raz a to ked ma teraz v štvrtok nechal stat 2 km od Humenneho ale tak... bez benzinu sa ani klások nepohne (elektronika... dojadz mi ukazoval cez 30 km)  Cesta z Blavy naspat domov po kupe bola uzasna, nenormalny krasny pocit porovnatelny s pomaturitnym šťastím ze mam tu sračku maturitu z krku /teraz to bolo samozrejme stastie ze mam čiernu parádu NA KRKU xD/ ... e46 323Ci Cosmo schwartz rok 2000 kilometrov 685 656 a aj to asi 5 krat stočené (pre kilometrofilov  ) výbava - cierna koza, klima, multifunkčák, plna elektrika atd. atd. atd. ved to tu vsetci viete, modre anjelske oči, xenony Plány, úpravy, tuzing :Nové ľadviny BLACK - done ѵNové koberčeky - done ѵklubové nálepky, podložky pod špž - done ѵOpraviť kožu /stále to nieje ono/ - done ѵCarbon emblémy - volant done ѵ , kufor done ѵ , kapota done ѵDiódové podsvietenie špz - done ѵM-radička - done ѵ, páka ručnej brzdy - done ѵ, M-pedále - X, nové prahové lišty /origo nápis BMW/ - done ѵNové kožky okolo radičky - done ѵ a ručnej brzdy - done ѵOpraviť/vymeniť ľavý blatník - X, M3 nárazník - X, nová lišta pod ľavé svetlo - X, nová krytka ľavého späťáku - XDiódové zadné lampy biele - done ѵChrómové žiarovky do predných smeroviek - done ѵ (už žiadna oranžová )Nové LED angel eyes (biele) - done ѵ , MTEC cosmos blue žiarovky do diaľkových svetiel - done ѵ Full Licht-packet (LED) - done ѵ Chrome tacho rings - done ѵKN športový filter - XNafarbenie strmeňov na červeno - done ѵNové ložíská zadných kolies - XPoriešiť hrdzu /áno, aj tú mám / - XČierne kolesá - XAutoglym v jari = komplet detailing zvonku X aj zvnútra done ѵFólie staré strhať a dať nové, tmavšie - XSilentbloky zadných ramien - XNakoniec samozrejeme - Vanos /nekolisu otacky ale myslim ze z toho motora sa dá dostať oveľa viac / - XX - na pláne Na zimu autíčko zalezie do garáže a bude sa chystat na dalsiu sezonu, pojde na pňaky a rozhádžem a vymenim komplet brzdy... dufam ze sa mi aj sanie podari prezriet , pripadne pomenit hadice atd. atd., snad sa podari aj ten naraznik a blatnik dat dokopy... v jari dam poliecit tu hrzdu /hanbim sa za nu jak pes ale tak co uz/, takisto tie fólie majú čas az v jari... Tu na fóre je strasne vela vzorov ktore ma ženú dopredu urobit z toho auta TOP kus , napriklad taky Belowzero alebo Stefo, Baworo , Grizly alebo Eko fresh atd. atd. tak snad budem coskoro aj ja v tomto klube maniakov a ludi ktori robia auta autami 
| Prílohy: |

SAM_1813.JPG [ 573.77 KiB | Zobrazené 2375 krát ]
|

SAM_1639.JPG [ 612.38 KiB | Zobrazené 2375 krát ]
|

SAM_1763.JPG [ 453.96 KiB | Zobrazené 2375 krát ]
|

SAM_1807.JPG [ 477.65 KiB | Zobrazené 2375 krát ]
|
Poznámka: uz nove cierne ľadviny

SAM_1817.JPG [ 530.28 KiB | Zobrazené 2375 krát ]
|
Poznámka: carbon emblem volant

SAM_1828.JPG [ 464.83 KiB | Zobrazené 2375 krát ]
|
_________________ ____________________ Bavarian Monster Works _____________________http://www.bmwklub.sk/kupa-nd-bmw/e46-coupe-blatnik-t62709.html
Naposledy upravil Demkowicz dňa Uto Máj 22, 2012 20:18, celkovo upravené 41
|
|
| Hore |
|
|
|
Patqooo
|
Predmet príspevku: Re: [E46 323Ci] - začiatok cesty Napísal: Sob Nov 05, 2011 15:55 |
|
Registrovaný: Str Jan 26, 2011 22:56 Príspevky: 510 Bydlisko: Košice
Auto: BMW[E46]320i[125kw]
Kraj: Košický
|
_________________ MOTOKÁRY KOŠICEBMW 320i (E46,125 kW),SCHWARZ, PRÍBEH EX:Toyota Auris 1.6 Valvematic [97kw] EX:Renault Megané Coupé 1.6 16V 2nd CAR:Toyota Auris HSD (white pearl metallic,100kw)
|
|
| Hore |
|
|
|
michaltt
|
Predmet príspevku: Re: [E46 323Ci] - začiatok cesty Napísal: Sob Nov 05, 2011 21:47 |
|
Auto: e46 325i v pakete
Kraj: Trnavský
|
pozeram ze chces menit lozisko...vela stastia a uprimnu sustrast. A ak ti mozem odporucit, daj vymenit obidva uz ked budu dole poloosi,ramena a pod. a rovno vymen aj silenty zadnych ramien:twisted: ps : bez toho kridla vzadu by to bolo prajem vela stastnych KM
_________________ Výkon motora sa neuvádza v Nm ale v kW. Lowered wagon
|
|
| Hore |
|
|
|
ewors
|
Predmet príspevku: Re: [E46 323Ci] - začiatok cesty Napísal: Sob Nov 05, 2011 22:39 |
|
Registrovaný: Ned Júl 18, 2010 22:32 Príspevky: 59 Bydlisko: Partizánske
Kraj: Trenčiansky
|
michaltt píše: pozeram ze chces menit lozisko...vela stastia a uprimnu sustrast. A ak ti mozem odporucit, daj vymenit obidva uz ked budu dole poloosi,ramena a pod. a rovno vymen aj silenty zadnych ramien:twisted: ps : bez toho kridla vzadu by to bolo prajem vela stastnych KM pšššt náhodou to krídlo je štýlové  100 ludí 100 chutí vieš ako 
_________________ Keď auto, tak BMW...
|
|
| Hore |
|
|
|
Demkowicz
|
Predmet príspevku: Re: [E46 323Ci] - začiatok cesty Napísal: Sob Nov 05, 2011 23:13 |
|
|
diky  Patqo pozeral som aj tvoj pribeh, ty to mas teda dost "zabavne" so svojim bumerom  tak aj tebe vela stastia, nech sa uz zacne darit a nie len problemy :) Lozisko je vec na ktoru si netrufam, dost som si toho precital a utvoril si obraz ze nemam sancu vymenit to ja ako amater a asi to necham na servis  k tomu kridlu - videl si toto kridlo niekedy nazivo na e46 coupe? myslim si ze je to perfektny look-making prvok a parádne tu pasuje, fakt na fotkach vyzera onicom ale nazivo je ozaj dobre a pasuje mu :) dost suche sa mi uz zdaju ostatne auta bez toho kridla, to tam necham urcite 
_________________ ____________________ Bavarian Monster Works _____________________http://www.bmwklub.sk/kupa-nd-bmw/e46-coupe-blatnik-t62709.html
|
|
| Hore |
|
|
|
michaltt
|
Predmet príspevku: Re: [E46 323Ci] - začiatok cesty Napísal: Ned Nov 06, 2011 11:16 |
|
|
v pohode, len som ti napisal svoj nazor. ked sa ti paci, preco nie ? Aspon ti bude tlacit zadok dole ked pojdes 250 
|
|
| Hore |
|
|
|
Demkowicz
|
Predmet príspevku: Re: [E46 323Ci] - začiatok cesty Napísal: Ned Nov 06, 2011 11:25 |
|
|
|
| Hore |
|
|
|
pistacik11
|
Predmet príspevku: Re: [E46 323Ci] - začiatok cesty Napísal: Ned Nov 06, 2011 13:19 |
|
Registrovaný: Sob Dec 05, 2009 2:13 Príspevky: 557 Bydlisko: Rudňany - Spišská Nová Ves
Auto: e36 325i
|
Demkowicz píše: diky  Patqo pozeral som aj tvoj pribeh, ty to mas teda dost "zabavne" so svojim bumerom  tak aj tebe vela stastia, nech sa uz zacne darit a nie len problemy :) Lozisko je vec na ktoru si netrufam, dost som si toho precital a utvoril si obraz ze nemam sancu vymenit to ja ako amater a asi to necham na servis  k tomu kridlu - videl si toto kridlo niekedy nazivo na e46 coupe? myslim si ze je to perfektny look-making prvok a parádne tu pasuje, fakt na fotkach vyzera onicom ale nazivo je ozaj dobre a pasuje mu :) dost suche sa mi uz zdaju ostatne auta bez toho kridla, to tam necham urcite  pekna kara, a to kridlo ako sadne na e36 sedan  tak aj na e46 coupe pozeram  len nech auticko sluzi tak ako ma, a zcukruj ho poriadne, ze potom dame dakedy kavicku na niejakom tom stretku 
_________________ (oOO (||||)(||||) OOo) e36 325i samosvor pribehy-nasich-aut/topic-t52201.html
|
|
| Hore |
|
|
|
Demkowicz
|
Predmet príspevku: Re: [E46 323Ci] - začiatok cesty Napísal: Pon Nov 07, 2011 15:53 |
|
|
ehehehe Pišta diky  no bude sa na nom priebezne robit a sypat donho prachy nech bude vyzerat k svetu, v lete budu nase krídla najobdivovanejsim aspektom na autach na nejakych zrazoch  aj ty sa staraj a zveľaďuj, vidime sa 
|
|
| Hore |
|
|
|
michaltt
|
Predmet príspevku: Re: [E46 323Ci] - začiatok cesty Napísal: Pon Nov 07, 2011 16:05 |
|
|
Mozme to nazyvat Angel Wing 
|
|
| Hore |
|
|
|
Demkowicz
|
Predmet príspevku: Re: [E46 323Ci] - začiatok cesty Napísal: Pon Nov 07, 2011 16:14 |
|
|
yo, vpredu oči andelské a vzadu kridielko, no fakt cisty svatec z neho je  inac, uz mam chlapca ktory mi poriesi ten naboj s loziskom, aj silentbloky a na take mechanicke srandičky na ktore si netrufnem ja je on frajer takze to bude v pohodke  Este zohnat nejakeho sikovneho lakyrnika s ktorym poriesime tu hrdzu a farbenie naraznika a hotovô .. a ked si nebudem vediet rady s dopasovanim blatnika a naraznika tak na to mam vytipovanu karosarsku firmičku takze to bude tiez v klídku 
|
|
| Hore |
|
|
|
michaltt
|
Predmet príspevku: Re: [E46 323Ci] - začiatok cesty Napísal: Pon Nov 07, 2011 16:19 |
|
|
to fakt ides menit len jedno lozisko ? nebud blazen 
|
|
| Hore |
|
|
|
Demkowicz
|
Predmet príspevku: Re: [E46 323Ci] - začiatok cesty Napísal: Pon Nov 07, 2011 16:25 |
|
|
nie nie nie na obidvoch stranach to dam vymenit, vzadu na pohone sa to vraj rychlejsie kurvi ako vpredu takze to treba vymenit na obidvoch stranach tak to tak dam urobit 
|
|
| Hore |
|
|
|
Jurica13
|
Predmet príspevku: Re: [E46 323Ci] - začiatok cesty Napísal: Pon Nov 07, 2011 18:08 |
|
Auto: BMW 323Ci E46
Kraj: Bratislavský
|
dalsie kupatko...vitaj 
|
|
| Hore |
|
|
|
Baworo
|
Predmet príspevku: Re: [E46 323Ci] - začiatok cesty Napísal: Pon Nov 07, 2011 19:04 |
|
Auto: e46 320d
|
jj vitaj :)) vychodnare  nech ti auticko sluzi  ) a ja som daval menit loziska zadne a v pohode ani to netrvalo dlho :))
|
|
| Hore |
|
|
|