... všetko o BMW ...
renekovac71 napísal:spotrebu som meral tankovanim ,,plna a 100km a dotankovat,, ale po novom sa to coraz viac zhorsuje momentalne na pol nadrze som urobil 150 km.jazdim rano 30km do prace a vecer 30km z prace ,,do prace 80% z kopca a 20% rovyna,len kratko v meste ,,2km,, ,,z prace 35% rovyna a 65% stupanie,,,..sviecky mam OK...OBC nefunkcne...v com este vydim problem je automat.dost blbo radii.niekedy sa drzi dlho n a 3-kepotom preradi vissie.sa mi vydi ze do 5-ky sa dostane len nahodne ked idem s kopca.motor na tych 30 km rano sa zohreje tak na tretinu ,,45 C,, ked sa vraciam ,,do kopca, je to na 90C,,
renekovac71 napísal:nehreje sa ked idem rano ,,-15C,, a idem stale s kopca.teraz tu mrzne ze mam problem otvorit dvere co je guma namrznuta.cez leto nemam problem zo zahriatim.chladiaci okruh -vodna pumpa,termostat,chladic,hadice a cidlo teploty v chladici menene.polovica chladica je zakryta s predu kartonom.zabudol som ,,ked nastartujem prvy krat,je vsetko ok-s otackamy,az do zhasenia motora.nasledne nastartovanie a otacky na volnobeh ciklicky idu hore dole hore dole ako ked niekto prudko pridava a ubera,toto je az do zaradenia ,,D,, potom je uz vsetko v pohode.
Milosss napísal:Ked sa motor zohreje , ide ti dobre alebo pro volnobehu mu behaju otacky trocha hore dole??
slamec napísal:potom ešte lambda alebo čidlo teploty výfuk. plynov - skús to odpojiť a porovnaj spotrebu
za tepla ti nesmrdí výfuk?
renekovac71 napísal:a kde najdem to cidlo teploty vyfuku??pocujem prvy krat o nom..