... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK

. Ale nie, zatiaľ nič, do konca roka dojazdím, pozdáva sa mi x5 nová, sedemmiestna....to sa ale ozvem
 . Ale nie, zatiaľ nič, do konca roka dojazdím, pozdáva sa mi x5 nová, sedemmiestna....to sa ale ozvem 
  ) by to velmi ocenilo
 ) by to velmi ocenilo ), ze F10 je dobre auto a pre mna velmi nadejny kandidat na moje nasledujuce auto... asi neporusim tradiciu a siahnem po nejakej LCI... casom...
 ), ze F10 je dobre auto a pre mna velmi nadejny kandidat na moje nasledujuce auto... asi neporusim tradiciu a siahnem po nejakej LCI... casom...
 )
)bruno75 napísal:To mas sice asi pravdu, ale ukaz mi vyrobcu, ktory este dnes vyraba auta vo vyssej strednej triede v kvalite ako bola urobena E39 (hoci aj ta vo vnutri vrzgala)

LOKI napísal:- prosim ta kolko stala ta ,,drobna,, oprava suciastky v hydromenici ?
- inak ziadna slava na premiovu triedu, hlavne co sa tyka interieru ked vtom clovek denne sedi a prejde 200.000km
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) )
  )magna napísal:Ja si nemyslim, ze by auto pri 200t km bolo za zenitom. Pred tym som mal XC70 s nabehom za dva roky a tri mesiacet 216t km. Viem o tom aute dodnes, jazdi stale, na prelome roka sme sa videli a mal 270t km a v pohode, nepovedal by som, ze by to bol vrak.
BranoMW napísal:
speedfred napísal:myslím že to je trochu blbosť,lebo mám renaulta od nova ma 100.tis km a za zenitom nie je ani náhodou.
Práve zvažujem či kúpiť nejakú 4-ročnú,vybavenú F10, alebo niečo nové v podobnej cene a prvý príspevok celkom pomohol.