... všetko o BMW ...
patolog7 napísal:Rozmyslam kupit tento model.Som zaciatocnik v tejto znacke takze by som potreboval poradit co a ako. Kamarat mi povedal ze auta vyrobene v roku 2004 boli vraj poruchove aby som sa pozeral po nejakej 2005.Vedel by mi niekto povedat co sa mi oplati viac alebo kde by som sa mal zamerat popripadne by sa hodili aj nejake skusenosti ohladom jazdy atd. Vraj 520-ka je dost slaba bo to auto je tazke.neviem nevyznam sa.budem rad za vsetky odpovede co dostanem.diky
abernolak napísal:cim si mladsi chalan a cim vacsi objem mas tak platis vacsiu poistku a cestnu dan...
road tax od 2000-3000cm je 2x vyssia ako dan za 1900-2000...
irske cesty su vacsinou nic moc - najlepsi je dublin a okolie, zvysok je katastrofa - takze 2l v poho a ked nejazdis v dubline alebo vacsinou dialnicami chod radsej do pasata alebo nejakeho suv
ale zase pokial mas v irsku este stale pracu tak si v plnke a nejakych 600e/rok navyse za cestnu dan za 2.5l oproti 2l a par stoviek za poistku za objem ta nemusi trapit...
patolog7 napísal:akurat som pozeral ceny na svk a iba som sa cudoval ze kolko vela kazdy pyta za auto.za 2005 pytat 15000e je dost cudne.to tu mam take dve. a este ked zoberiem kolko sa zaraba na svk. nechapem![]()
![]()
patolog7 napísal:tu sa velmi nestaraju o auta nieco sa pokazi tak ho puknu na srot a kupia nove.staci ze auto ma ojazdene gumy a uz je na srote bo nevedia co s tym
MateX3 napísal:Patolog7, poviem ti tak. Cim viac nazorov, tym horsie.
Ked tuzis po bavore, kup si ho, nepytaj sa. Lebo ta tu ludia tak zmagoria, ze si radsej kupis novu oktavku 1.2 TSI bez vybavy a o par tyzdnov budes tak banovat - ze si si radsej mal kupit bavor. Ked sa ti daco doserie v skodovke, budes nadavat, ale v bavore budes rad ze konecne nieco mozes vymenit a najlepsie sam.![]()
Btw si nenapisal aky mas budget.
patolog7 napísal:mas uplne pravdu v tom co si napisal.zase si ma posunul v mojom rozhodnuti. neviem co je to btw bo som tu uplne novy.ale inak dakujem.