... všetko o BMW ...
patolog7 napísal:no zhruba tolko mam ale nejdem vsetko investovat do auta neoplaca sa to.mam aj ine plany.
MateX3 napísal:
Auto je stratová investícia. Choď na forex, tam máš aspoň nejakú pravdepodobnosť investovať dobre.
AlienZV napísal:Radšej investuj do auta ako do akcíí či dlhopisov
patolog7 napísal:oki este jedna otazocka. co by ste mi mohli poradit.akurat som skusal 525i a celkom to bolo v pohode,ale v plane mam este skusit 530d.vedeli by ste mi nieco kolo toho povedat??? diky
patolog7 napísal:to je stare to nechcem.teraz mam galanta 2.0l benzin (uplna spokojnost za 14 mesiacov iba vymena termostatu nic viac) ale chcem nieco pohodlnejsie.len na motore ostava otaznik
MateX3 napísal:
Čo je pohodlnejšie? Mäkký podvozok? Na 5ku zabudni. Radšej 7mu.
patolog7 napísal:sedmicka sa mi vobec nepaci.
MateX3 napísal:
Prečo? Choď si vyskúšať. Sú za podobné ceny ako 5ky.
Vladdo01 napísal:to ano, len potom prípadne servisné náklady sú trochu inde...
ja mam 530D a som max spokojí, mohutný kruták, dostatočný výkon a spotrebu neriešim, dám mu toľko koľko si pýta.. často využívam plný potenciál motoru...
petuloo1984 napísal:
Spotrebu neriesis?To akoze chcec povedat ,ze ma nemalu spotrebu?Podla mna ma to auto vybornu spotrebu.Problemov mnohych slovakov je ten,ze
by chceli auto s neviem akym vykonom a zrychlenim a spotrebou 1.2 fabie.
patolog7 napísal:toto mas uplnu pravdu ale mne nejde o spotrebu a tiez neriesim vysoku cestnu dan na 3.0l. uz som sa rozhodol pre 530d len to musim este vyskusat co to povie.
petuloo1984 napísal:
Spotrebu neriesis?To akoze chcec povedat ,ze ma nemalu spotrebu?Podla mna ma to auto vybornu spotrebu.Problemov mnohych slovakov je ten,ze
by chceli auto s neviem akym vykonom a zrychlenim a spotrebou 1.2 fabie.