... všetko o BMW ...
kikro86 napísal:Zdravim.
Jedneho dna som sadol do mojej zanovnej 545i a nenastartoval som. Bolo malo stavy (pocitac mi to nediagnostikoval, ani nic). Tak som nastartoval cez kable, dal to do BMW na diagnostiku a nakodovanie baterie.. Ked sa to opakovalo treti...TRETI...krat, kupil som novu bateriu (Excide 100 Ah). Auto si jazdilo dva mesiace v pohode a dnes rano vstanem, veselo si kracam do auta, ze ake pekne jarne pocasie vonku (asi +6 stupnov) a auto opat uplne vybite (ani len otvorit sa nedalo a to oranzove svetielko pri pismene P na radiacej pake nesvietilo).
Auto uz predtym bolo u dvoch elektrikarov, no asi s tym, ako vidim, nic nespravili...
Ma niekto podobny problem ? Viete mi prosim niekto poradit ?
kikro86 napísal:Zdravim.
Jedneho dna som sadol do mojej zanovnej 545i a nenastartoval som. Bolo malo stavy (pocitac mi to nediagnostikoval, ani nic). Tak som nastartoval cez kable, dal to do BMW na diagnostiku a nakodovanie baterie.. Ked sa to opakovalo treti...TRETI...krat, kupil som novu bateriu (Excide 100 Ah). Auto si jazdilo dva mesiace v pohode a dnes rano vstanem, veselo si kracam do auta, ze ake pekne jarne pocasie vonku (asi +6 stupnov) a auto opat uplne vybite (ani len otvorit sa nedalo a to oranzove svetielko pri pismene P na radiacej pake nesvietilo).
Auto uz predtym bolo u dvoch elektrikarov, no asi s tym, ako vidim, nic nespravili...
Ma niekto podobny problem ? Viete mi prosim niekto poradit ?
tunerxxl napísal:Skus pozriet ci ti na alternator nezabudli dat jeden kabel aj mne to tak odbornici spravili v servise a stale mi to vybijalo baterku mozno to bude tim ved kukni mozno to bude ono!!!
kikro86 napísal:
inac aj to mi napadlo, lebo jeden kabel mi tam visi...ale to mi povedali, ze je od adaptivneho tempomatu...tak sa radsej spytam u dalsieho elektrikara
a dakujem za rady ... ked zistim, dam vediet, ze co to bolo
kikro86 napísal:Elektrikar uz meral uplne vsetko.
Zistil, ze auto "nezaspi" a 30 minut po vypnuti a zamknuti nema odber 0,01A, ale az vyse 10A. To znamena, ze to auto po 8 hodinach zomrie tak, ze nema stavu ani len na to svetielko :/. ALE NIE VZDY !!! Proste dva tyzdne ide a potom zrazu nenastartuje. Asi preto sa uz tyzden nedari najst to, co prud odobera. Niekde som cital, ze sa treba zavriet do auta a pockat, kym "nezaspi" a pak vytahovat poistky, kym sa na meraci neobjavi minimum odberu.