No chalani pekné od Vás, že konečne nejaký ten zrazík aj v Ziline. Uvidím ako zajtra o tej siedmej budem, lebo moje druhé povolanie je otec dvoch detí a nechcem ich zanedbávať hlavne ked sú prázdniny. Napíšte mi do PM niekoho mobilné číslo čo tam bude ak pôjdem tak zavolám naň. Lebo ako hovorili aj ostatní u nás tu hore je poriadne mrtvo a to sme dosť veľký kraj.
Tak tu mame prvu sadu fotiek z "nulteho" zrazu v Ziline, zislo sa nas nakoniec spolu 5 aut, co mozem osobne pokladat za uspech :) Vsetky moje fotky prosim tu: ALBUM
Prílohy
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."
Aj ja dám nejaké to foto. Dúfam že nabudúce sa pridajú viacerí. Dohodli sme sa že si takéto pekné stretnutie dáme každý mesiac, aby sme nezabudli ako vyzeráme mi a aj autá. Fajn chalani a ešte fajnejšie autá. Super aj nabudúce.
:shock: Tak kedy to ako bolo o kolkej v utorok či stredu? som aj zabudol och
bolo to utorok o 19tej, ale sme sa zhodli, že by nebolo od veci zaužívať to a stretávať sa pravidelnejšie. ako ja osobne by som kľudne aj do konca augusta nejaké to stretnutie ďalšie zvládol .
Nebojte niečo poriešime do konca augusta neviem, ale bude to začiatkom septembra určite. Nočné foto majú svoje čaro to je jasné a preto to bude tak aj nabudúce. Takže vyleštit káry a čakáme na termín.
Chlapi,bolo fajn! fajne kary,fajny ludia,fajne pocity,fajna zabava,tak by bola skoda to nezopakovat Nabuduce by mi nevadilo,aj keby sme sa dlhsie povozili po meste september bude fajn,ja tiez snad dotiahnem dalsich sialencov...ved len u nas na ulicu co mame cca 20 domov je asi 7 BMW , len teraz to bolo dost na rychlo... Fotky su super,skoda len ze tam nieje aj ta vyj.bana fabia