... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

Robertino

Streda, 26. Septembra 2007, 19:33

Nitro napísal:
tak chlapci na dana sa nechytate.....to je cisty pacient.....viem co hovorim...
sice som s nim nesedel v aute , ale ked sme isli s jarom cez tatri (spanilka sa tadial isla) 150.... a dano nam usiel........tak ani nechcem ist s nim v aute (pud sebezachovi mi to nedovoli) ..... ](*,)

ja by som sa mozno aj chytal :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Diablo

Streda, 26. Septembra 2007, 19:35

vitaj v klube :D
ola ola emtroáááá

Robertino

Streda, 26. Septembra 2007, 19:38

BMWKLUB GUMBALL zo zapadu na vychod juznou trasou 8)

balino
Auto: E36 320iSDN
Kraj: Bratislavský

Streda, 26. Septembra 2007, 19:40

nahodou mohli by sme skusit aj to zahranicie...len ci nam nezoberu aj rodny list za afta :lol:
E36 sedan 320iSDN rv 97
FUSERKLUB BRATISLAVA veduci klubu BLACKMW hlavny mechanik VLADKY242
http://www.indaclub.sk, http://www.partyveci.eu, http://www.obchodpredeti.sk

Robertino

Streda, 26. Septembra 2007, 19:43

balino napísal:
nahodou mohli by sme skusit aj to zahranicie...len ci nam nezoberu aj rodny list za afta :lol:

na Slovensku si pokuty a vodicaky poriesime ale v zahranici asi tazko...

Diablo

Streda, 26. Septembra 2007, 19:45

balino napísal:

pojdeme cez Rumusko, tam nám (ro)zoberú aj autá :D
ola ola emtroáááá

Robertino

Streda, 26. Septembra 2007, 19:50

Diablo napísal:
balino napísal:

pojdeme cez Rumusko, tam nám (ro)zoberú aj autá :D

nerozoberu bo tam este BMW nevideli :lol:

daweed

Streda, 26. Septembra 2007, 20:09

Daweed: no niekedy by sme si mohli spraviť , taký BMWKLUB GUMBALL :D

to by sme mohli! mal som tu cest uzit si redline 2006 a je to pecka taky presun z bodu A do bodu B. Samozrejme za dodrziavania vsetkych predpisov :D

ale na mna by ste sa aj tak nechytali, bo na letisku som si nacvicil aj jazdu mimo spevneneho povrchu bez toho aby som do.ebal afto a to myslim ze nevie kazdy heh
Naposledy upravil/-a daweed v Streda, 26. Septembra 2007, 20:11, upravené celkom 1 krát.

Diablo

Streda, 26. Septembra 2007, 20:11

daweed napísal:
Daweed: no niekedy by sme si mohli spraviť , taký BMWKLUB GUMBALL :D

to by sme mohli! mal som tu cest uzit si redline 2006 a je to pecka taky presun z bodu A do bodu B. Samozrejme za dodrziavania vsetkych predpisov :D

na čom si išiel?
ola ola emtroáááá

daweed

Streda, 26. Septembra 2007, 20:12

to by som ani nemal pisat, ale s kamaratom na E500, to auto s takou hviezdou... :oops:

Diablo

Streda, 26. Septembra 2007, 20:14

som tam bol pozreť , keď boli na Štrbskom Plese. Cestou som videl Lamborghini Diablo v poli :D
ola ola emtroáááá

daweed

Streda, 26. Septembra 2007, 20:15

skoro sme to aj vyhrali a to myslim teraz smrtelne vazne, len sme nezvladli posledny usek. Teda zvladnut sme ho zvladli, len sme to trochu doplietli. Ciel bol v hoteli patria kde sme boli vecerat v tej kolibe, cize strbske pleso, no a my smrtelne presvedceny ze hotel patria je v starom smokovci heh...

jebeme si to jak sa da, dojdeme do stareho smokovca, sme si nadbehli cca 50 km, a tam sa este hadame ze toto je patria, ne toto je patria, tak ze sa ideme opytat a tam ludia ze, joooj chlapci to je na strbskom plese...

skoro nas jeblo :D ale nakoniec sme boli daky 5 - 6 takze aj tak velmi slusne... A iba 5000 na pokutach :lol:

Diablo

Streda, 26. Septembra 2007, 20:17

:D :D :D tomu sa hovorí smola
ste nemali mapu? :D
ola ola emtroáááá

daweed

Streda, 26. Septembra 2007, 20:20

hej hej, to lambo bolo fajne, najma medzikus :D sak najprv ho oprel hned na starte na com sa pobavil snad kazdy vratane mojej mamy :D no a potom to uz jebol na totalku... som to auto videl aj potom v dielni a to bolo komplet zlomene a asi vsetko co sa mohlo zlikvidovat tak aj bolo zlikvidovane... jedine motor neviem ci este nebol pouzitelny ale okrem toho nic. Ale viac aut sa tam vtedy rozflaklo. Z350 tiez tusim do pola a na budu, 645i a Jaguar Type-R chytili kazdy po hodinach a obidve auta ako na haluz rozbity jeden predny reflektor a jeden zadny, nic viac nic menej... fakt haluz no a potom velka skoda viper z ciech, kompresorovana zverina na 800 koni, celokarbon kapota to napratal do avie na dialnici zozadu :lol: nahanal sa s porsche turbom, porsche sa nanho tlacilo tak ze ho pusti pred seba (cca 200kmh) no a tak sa dal do praveho pruhu, turbo ho zacalo davat ale pomaly takze bolo stale vedla neho no a spredu sa docela rychlo blizila avia a typek mal na vyber rozslahat turbo aj seba, hodit to do pola, alebo plne brzdy a do avie. moznost 3 zvitazila...

daweed

Streda, 26. Septembra 2007, 20:23

Diablo napísal:
:D :D :D tomu sa hovorí smola
ste nemali mapu? :D

mapa bola, len ti hovorim ze my sme boli trochen mimo, bo sme si mysleli ze patria je v tom smokovci... keby sme vedeli ze je na strbskom plese tak nieje o com... isli by sme presne tak ako teraz naposledy a bolo by. Ale my do popradu a s tade do smokovca...

Ale tam bola husta spanilka, presne s patrie ako sme my isli az po dialnicu a potom sme sa vsetci pockali pred letiskom piestany a stade vsetci pokope na letisko... brutaaaal, tri nove M5ky vedla seba na dialnici a kopu dalsich paradiciek...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní