Deti moje zlate ved je nedela,tak neviem, co vystrajate, ale podla spravnosti, by ste mali byt vykoteni hore K K t M, takze neviem co vam brani, vybehnut do mesta
Chalani ja mam teraz o zabavu postarane po kupe domu. Meni sa strecha a podobne srandicky, takze makam od vidim do odpadnutia kazdy den. Ozaj, nie je tu niekto z Golianova, lebo na tak malicku dedinu je tu dost bavorakov k videniu.
no nazdar tak vidim ze ma tu uz idete pomali ukamenovat ze predavam svoje bmw teda uz som ho predal ale do 15teho bude este u mna a pritom som sa aj verejne priznal vo svojom pribehu alebo som to aj spominal pri poslednych stretkach bmw je u mna jednoznacne najlepsia znacka ktora ma nikdy nesklamala a co bude dalsie uvidim ale neni vylucene a vyskoko pravde podobne ze to bude zase bmw ale pre zmenu uz dizel
tak xcelo by to zraz urcite....ale mna odradza toto hnusne mrznuce pocasie....ja mam niektore vikendy pracovne, tak mi je tazko sa trafit do nejakeho datumu....ale ked bude nieco konkretne...poslite mi smelo ss/pm :)
tak xcelo by to zraz urcite....ale mna odradza toto hnusne mrznuce pocasie....ja mam niektore vikendy pracovne, tak mi je tazko sa trafit do nejakeho datumu....ale ked bude nieco konkretne...poslite mi smelo ss/pm :)