ved ta nikto nenuti fotit sa. a ja v piatok (dnes) asi nebudem stihat. preto som navrhol nedelu. ale ak bude aj na dnes viac zaujemcou, tak dajte vediet a ja sa pokusim zmenit si program dna tak aby som stihal.
Dneska by to nebolo asi dobre. Ono by sa to nemalo tak na rychlo organizovat .potom ze je taka mala ucast. Lepsia by bola ta Nedela podla mna a najlepsia az ta buduca . ked to bude tyzden zname ze sa nieco chysta sa hadam podari viacerim clenom sa tak zariadit aby prisli. Ja by som navrhol teda buducu nedelu a bez hlasovana. aj tak je zbytocne len odpudzue ked nato malo ludi klikne alebo schvalne sa klikaju hovadiny. Co nato ostatny?
No jasne v nedelu sa ti aj ja pridam..moze byt pred stadionom tak cca.15:27. a bude sa driftit..i ked ja tak do kazdej zakruty vchadzam asi sa nepolepsim..
Freude am Fahren..
eX 520i e39 gelbes leder eX 318i e 36 individual M-paket eX 316i e 36 compakt,blau
Ja som tak 50:50 lebo pri minulom driftovani som sa nechala uniest a odvtedy mi svieti ABS a ASC a už jaksi nejdu zapnúť... a šmýkam sa aj viac ako by som chcela, ale ak sa zadarí, tak sa došmýkam aj za vami
mne tiez zasvietilo abs a svietilo dva dni potom uz zasa islo. asi sa ti tam dostal snech alebo nieaky bordel. Ja by som tiez chcel prist ale este neviem .Ale dufam ze sa mi podari. Ja sa smykam vsade kade chodim tak sa tesim:D
ale inak pri rieke, kde robia obhliadky, tak tam ten ostrovcek by bol fakt kruty, nastrely a pekne to potiahnut... veru, wajcak, pekne nam to vyhlad, nech tam zajtra ficime