... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

Ale zase kvoli jednemu autu nemente termin. Mozno AK sa zadari tak by som to vedel vybavit este na 18,19.7., no neslubujem....ale potom tie dalsie vikendy mame celozavodnu dovolenku a ide sa na "far, far, east"
 Ale zase kvoli jednemu autu nemente termin. Mozno AK sa zadari tak by som to vedel vybavit este na 18,19.7., no neslubujem....ale potom tie dalsie vikendy mame celozavodnu dovolenku a ide sa na "far, far, east"  

akurát by to bolo dobré ak by bolo pod mrakom alebo v neskorších hodinách lebo cez deň tam bude taký hic že skapeme a žiadny tieň na okolí
 akurát by to bolo dobré ak by bolo pod mrakom alebo v neskorších hodinách lebo cez deň tam bude taký hic že skapeme a žiadny tieň na okolí

Určite som za zraz, pokúsime sa niečo vymyslieť, poprípade ak by ste mali lepší návrh na flek (nejaká reštika v okolí atď. ) kľudne napíšte....
  Určite som za zraz, pokúsime sa niečo vymyslieť, poprípade ak by ste mali lepší návrh na flek (nejaká reštika v okolí atď. ) kľudne napíšte.... na 20-30 kusov ci kolko by tam prislo aut myslim ze dostatocne parkovisko
  na 20-30 kusov ci kolko by tam prislo aut myslim ze dostatocne parkovisko