Štvrtok, 2. Mája 2013, 16:32
OZNAM:
Na nedávnom mini zrazíku v SNV, kde bola celkom pekná účasť, sme začali rozprávať o tom, že by bolo fajn, keby sme si urobili takú nejakú prípravu na velký letný BMW zraz. Aby sme sa lepšie spoznali, utužili kolektív a tak dalej sme vydumali, že by nebolo zlé, keby sme si urobili grilovačku na letisku v Klčove. Najedli by sme sa, trošku pošprintovali, sú tam nejaké pneumatiky, môžeme urobiť nejaký slalom, atď. Takže dnes som sme zistili číslo na pána, ktorý vlastní letisko v Klčove, hned sme mu aj volali a povedal, že nie je problém "prenajať" letisko na pár hodín cez víkend s tým, že cena je 12 eur/hodina. Podla mňa to nie je nič hrozné s tým, že keby sme boli aspoň taká účasť ako naposledy, rozpočítalo by sa to a zacvakali by sme si to na nejaké 3 -4 hodinky a mali by sme celkom pekne strávený deň. Samozrejme by sme sa snažili, aby bola čím väčšia účasť, aby sme platili čo najmenej, ale hlavne, aby bola sranda a tak. Bolo by fajn, keby ste napísali, kto by mal záujem prísť a kedy by to najviac vyhovovalo (ktorý víkend, či sobota alebo nedela). Takže asi tak. Mňa teraz zaujíma, či sa mi vôbec oplatí niečo vybavovať, teda či má niekto o takéto niečo záujem. Prípadné otázky do komentov..
KONIEC OZNAMU. Ďakujem.
E30 320i coupé (92kW) - ex
E36 320i coupé (m52) - ex
E46 328Ci - ex

F30 335i