... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
alfi666 napísal:Nie, dohodol som sa snimi, ze ak to odsuhlasia viaceri z BMWklubu, tak nieco mozme prenich natocit, pripadne dat ktomu nejaky pokec
Zatial som im vsak povedal, ze zrazy sa konaju spontanne a dohadujeme sa cez telefony.. a takisto som dodal, ze sa stale snazime stretnut niekde kde niesme prilis na ociach, resp. kde nikomu nevadime
Takisto som obhajoval nasu zabavku tym, ze ak by si vsetci vodici nacvicili smyk na parkovisku, tak v zime by bolo menej buraciek a aut v priekope... co mi odsuhlasili stym, ze sa im to velmi paci a chceli by niekedy spravit reportaz
Nato som povedal, ze pozitivna reklama by sa nam uz zisla kedze tej negativnej sme mali v minulosti dost
little_psycho napísal:moj nazor je že filzli po nas pojdu ešte viacej. včera nas vyhodili s majom z pod mosta a dnes som tam bol len tak kuk a hned hliadka a ma poslali preč ja že sa učim zvladať šmyky a že ich to nezaujima.
maja dokonca posielal policajt do rakuska prenajať si drahu hehehe
little_psycho napísal:moj nazor je že filzli po nas pojdu ešte viacej. včera nas vyhodili s majom z pod mosta a dnes som tam bol len tak kuk a hned hliadka a ma poslali preč ja že sa učim zvladať šmyky a že ich to nezaujima.
maja dokonca posielal policajt do rakuska prenajať si drahu hehehe
little_psycho napísal:A ked ma vyhodili tak iba taka rodinka co kukali na mna po prichode policajtov zajebala ze uy ich ani netreba volat.