... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
slamec
Autor témy

škola šmyku

Pondelok, 10. Marca 2008, 15:13

výčrtok:

Kurzy bezpečnej jazdy už aj na našich vozidlách
Od januára 2008 ako jediný na Slovensku organizujeme kurzy bezpečnej jazdy a školy šmyku na našich vozidlách. Vozidlá je možné si zapožičať na akýkoľvek typ kurzu bezpečnej jazdy a školy šmyku a zároveň absolvovať kurz BMW individual. K dispozícii ponúkame vozidlá typu BMW 1, 3 a 5.

viac :arrow: http://www.maxcars.sk/

a ešte niečo:

Celodenný kurz BMW individual

Tento typ kurzu svojou náplňou je obdobný ako kurz Intensiv, je však na vozidlách BMW. Podmienkou účasti na tomto kurze je absolvovanie kurzu Standard, nakoľko jednotlivé nácvikové prvky sú obtiažne a vyžadujú vyššiu úroveň zručností vodiča.

Náplň kurzu: Teória 3 hod. + 4 hod. prax ( začiatok o 09:00 – koniec o 17:00)

Účastníci kurzu sa učia zvládať vozidlo vo vyšších rýchlostiach, ako na voľnej ploche, tak aj na klzkom povrchu. Medzi nácvikové prvky zaraďujeme brzdenie, brzdenie a zatáčanie, slalom, vyhýbanie a brzdenie na presnosť, rozkmitanie automobilu a stabilizácia pridaním plynu, otočka o 360 (hodiny), vyhýbák, brzdenie v zákrute s klzkým povrchom, šmyk pretáčavý a nedotáčavý, prejazd zákruty šmykom, jazda v kruhu a mnohé ďalšie nácvikové prvky. Výcvik prebieha na vozidlách značky BMW radu 1 a BMW radu 3, iné modely podľa individuálnej dohody možné.

viac :arrow: http://www.maxcars.sk/services.php?ctg=1

príjemné čítanie :lol:

slamec
Autor témy

Pondelok, 10. Marca 2008, 15:17

gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Pondelok, 10. Marca 2008, 15:33

Puchov zial upada a o vlastnych autach pre kurzy mozu akurat snivat, nevraviac o BMW :shock:

daweed

Pondelok, 10. Marca 2008, 16:50

slamec napísal:

Hehe good stranka, navrhoval by som na najblizsi zraz objednat rypadlovy nakladac, verim, ze na to by sme dlho nezabudli jak my tak aj oni hehehe :twisted: :twisted: :twisted:

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 10. Marca 2008, 16:57

Skola smyku kazdu sobotu na kocke :wink: Vstupne: gumy :D
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

barabas
Kraj: Žilinský

Pondelok, 10. Marca 2008, 22:14

BlackMW napísal:
Skola smyku kazdu sobotu na kocke :wink: Vstupne: gumy :D

:lol: :lol: :lol:

kiwi69
Auto: e91 330i LCI
Kraj: Zahraničie

Utorok, 11. Marca 2008, 10:04

hehee.. ze za priplatok INDIVIDUAL k dispozicii vozidla BMW... inac vlastne vozidla... tak si myslim ze my by sme aj vlastnymi dali dole tie ich BMWcka 8)

gusto

Utorok, 11. Marca 2008, 10:18

kiwi69 napísal:
hehee.. ze za priplatok INDIVIDUAL k dispozicii vozidla BMW... inac vlastne vozidla... tak si myslim ze my by sme aj vlastnymi dali dole tie ich BMWcka 8)

Mozno ti uniklo, ze to je kurz bezpecnej jazdy, nie preteky.
Nikto a nic ti predsa nebrani prihlasit sa a absolvovat to na vlastnom aute.
Ber do uvahy, ze tam maju len nove bavoraky, kde ceny zacinaju na 1 000 000 Sk za auto - ty by si to prevadzkoval bez priplatkov..?

kiwi69
Auto: e91 330i LCI
Kraj: Zahraničie

Utorok, 11. Marca 2008, 11:15

neboj sa neuslo mi to ze ide o treningove jazdy zamerane na bezpecnost... beriem do uvahy ze tie auta su v takych cenach a aj cenu za kurz resp. priplatok respektujem pan VSEVED :roll: ...ale teraz vazne... ja som fanda takychto akcii a mohlo by ich byt u nas co najviac

slamec
Autor témy

Utorok, 11. Marca 2008, 15:29

bol som na jeseň na pobobnej v Brne na autodrome a hlavne za menej, ale aj zábavy bolo o to menej.

nepíšem, že to bolo nezáživné, dozvedel som sa veľmi veľa, no mierne som bol skeptický keď som videl kde to vlastne budeme.

ale môžem doporučiť, ak to ešte niekto neabsolvoval.

osobne by som si rád vyskúšal niečo ako keď sa jazdí driftrace, ale na svojom aute a na šmykľavom povrchu.

Pepe
Auto: bembo
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 11. Marca 2008, 18:12

gusto napísal:
Puchov zial upada a o vlastnych autach pre kurzy mozu akurat snivat, nevraviac o BMW :shock:

JJ, bohužiaľ je to tak. V PU sa jazdilo dávno. Jazdilo sa vlastným autom a to si možete zagumovať skoro všade. A takmer zadarmo...

gusto

Utorok, 11. Marca 2008, 22:49

Pepe napísal:
JJ, bohužiaľ je to tak. V PU sa jazdilo dávno. Jazdilo sa vlastným autom a to si možete zagumovať skoro všade. A takmer zadarmo...

Jak davno, vsak ten polygon dali do prevadzky pred 4-5 rokmi a dodnes funguje, len sa im vdaka fuzii Matadoru s Continentalom blyska na zle casy...
Medzi zagumovanim si zadarmo a absolvovanim skoly smyku je rozdiel asi ako medzi pustanim sarkana a lietanim s raketoplanom :evil:

slamec
Autor témy

Streda, 12. Marca 2008, 10:59

gusto napísal:
...
Medzi zagumovanim si zadarmo a absolvovanim skoly smyku je rozdiel asi ako medzi pustanim sarkana a lietanim s raketoplanom :evil:

... asi tak :twisted:

Ďuri320

Streda, 12. Marca 2008, 18:27

a zasa individuál pakety čo len píšu o gumovačkách a pálení gumy...to si urobte ohnisko a pálte doma na dvore...a prikladaj benzínom lebo diesel nevoní žiadnemu gumovačovi...ide o to sa niečo naučiť a zistiť ako sa auto správa,ako sa dostať zo šmyku alebo urobiť kontrolovateľný šmyk. :idea:

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 13. Marca 2008, 09:22

neviem co sa tu navazate do gumovacov, ja som tiez kedysi palil gumy
a nevedel som naco a teraz uz viem naco. Treba nejak zacat..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní