... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
gusto napísal:Vo vnutri arealu letiska sa nemoze parkovat.
Helldiver napísal:Ak sa mi podari dovtedy na auto nahodit novy podvozok (ma dorazit zajtra), tak jednoznacne idem, na svojom aute
, aje ked ten nissan na slikoch by som si velmi rad vyskusal, ale cena je predsa len dost vysoka...
M3driver napísal:Helldiver napísal:Ak sa mi podari dovtedy na auto nahodit novy podvozok (ma dorazit zajtra), tak jednoznacne idem, na svojom aute
, aje ked ten nissan na slikoch by som si velmi rad vyskusal, ale cena je predsa len dost vysoka...
aj ja chceeeem novy podvozooook!! a slicky a pojdem svojim ofkoors. parkovanie je jedno, hlavne ze sa zase stretneme a pokecame, pojazdime!
gusto napísal:"a skusil vybavit daku fajn plochu na spolocne parkovanie celeho klubu"
David, aku plochu? Tam sa parkuje iba vonku na panelovej ceste, ziadna plocha tam NIE JE
Peppo napísal:chlapci - pridam sa k Vam, minuly rok som nebol, ale rok predtym sme normalne parkovali na trave pobliz drahy - nie mimo arealu. Cesta ku drahe je dost drsna - aspon bola - Balino - myslim ze prach je namenej co by ma tam trapilo.