nie cumuc napisal ze najneskor do 17 00 cize 16 00 by mohlo byt ale ked bude aj 15 00 tak mne to neva hadam uz budem triezvy :D:D:D:D piste vsetci casy kedy vam je to najvhodnejsie
Dohodnute! Nedela (23.09.2012) 15:30 Mekac PD, kto pride aj o 16:00 nevadi budem tam... Aj tak idem tankovat na Shell pred odjazdom takze aj tak tam musim ist... Dobre by bolo keby aj MOinty prisiel kuknut
Naposledy upravil/-a cumic v Piatok, 21. Septembra 2012, 10:14, upravené celkom 1 krát.
zdravím vás klubáci ak sa podarí tak sa sa kvám pripojíme s kamošom na e39-tkách skoro som si to neskoro všimol že je stretko tak dúfam že sa prievidza prebudí plus okolie
sandy tak aspon uz vies ze si to tu treba vsimat a sa mi lubi ze sa prievidza prebudza ako TO SLOVENSKO NASE POSIAL TVRDO SPALO:::D tak nedela 15 00 mekac vyhradime si tam priestor
No tak toto teda dopadlo nad moje očakávania ...,hlavne čo sa účasti týka.... Toto musíme zopakovať ale vopred si dohodneme aj nejaký ten program. Som otvorený Vaším navrhom a plný očakávania....
paradny zraz, hlavne co sa ucasti tyka! som cakal ze nas tam bude tak max. 4 auta... na zaciatok dobre, nabuduce treba ozaj aj nejaky ten program vymysliet diky ze ste prisli!