... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
badboy8605 napísal:...tak Matuša berem ja a ako tak pozeram chalani tak budeme asi skorej na OMV ta je hned oproti lukoil lebo myslim,že len mi s Pd sa tam nezmestime ale to asi najlepšie riešiť na mieste a ja tam budem cca12.00....
maniaczv napísal:ale tam sa mi zda rasto ze sa neda ist dolava a tie pumpy co oni spominaju su v lavo a mi to potom uz len smer novaky a tam nieje kde zasstavit az v novakoch dakde potom cii ?
herri13 napísal:My normalne zbehneme pod most, za nim do prava abudeme sa vlastne vracat na ten most a tym padom vyjazdovka na Novaky. Kde sa my budeme 10 aut kruti po PD.
badboy8605 napísal:...no ale tak ako tam je znazornene na tej mapke by ste behli na omv tam by sme sa nahmatali a išli rovno preč s Pd na novaky alebo je tu alternativa,že vas počkame alebo vy nas v novakoch bud pri chemičke alebo pri ytong-u pri obidvoch su velke parkoviska a hl je to pri ceste...
herri13 napísal:
Pri tom Ytongu by to bolo lepsie ako sa krutit po PD. Ved casovo sme dohodnuty a ja chlapcom od nas poviem, ze teda v Novakoch pri Ytongu.
KISS-MY-ASS napísal:V tom prípade vas ja v PE počkam nie na shellke bo tam by sme sa nemestili ale počkam vas kusok pred svetelnou pri slovnaftke a Bille