... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
deejaytommmi napísal:až po výplate... ale keď si meliete svoje skôr tak chodte...
 a mozme ist niekam na vylet
 a mozme ist niekam na vylet  s chatou
 s chatou 

matoE36 napísal:ja som vsetkymy 10timy za :) len mam 2 problemy to jest 1. praca v blave2.hy auto musim poservisovat aby to napinaky nevzdali a podobne treba menit olej ale to sa vsetko vyriesi behom par dni no najväcsi problem umna je cas aby to bolo niekedy ked som hlavne doma inac som ZA :)

palzo napísal:
jak podvozok ?
petrík napísal:4sec na kolo som sa zlepsil

petrík napísal:4sec na kolo som sa zlepsil

petrík napísal:kde to je? na Jósvafó?
 preto robím zraz v aggteleku, tam si možeme kludne sadnúť je tam parkovisko velké a tak, no
 preto robím zraz v aggteleku, tam si možeme kludne sadnúť je tam parkovisko velké a tak, no 

deejaytommmi napísal:mňa zaujíma hlavne, či mám brať 2x kolesá???

ak prídeš ta možeš doniesť, podľa situácie uvidíme či sa oplatí prezuť to potom či ne
 ak prídeš ta možeš doniesť, podľa situácie uvidíme či sa oplatí prezuť to potom či ne  

palzo napísal:kolko km ma ta streka ? :) vyzera to velmi zaujimavo :)

palzo napísal:Tak daj niekde uz definitivne pevny datum aj cas :) neviem sice kolko ludi moze v nedelu dobehnut.. ja tiez neviem ako budem na tom osobne v nedelu rano

BMW-Mpower napísal:Definitívny čas a dátum je Nedeľa 16. septembra čas 10:00 a tvoja účasť povinná