Tam na tej strane ked je to viacej zhrdzavene bol stitok ze BMW Performance Ved mozno uz bude vyfuk vymeneny a mozno pojdem na E36 ak mi nestihnu nastriekat auto:D A moj diesel nedymi ani nesmrdi a potom nastartujem a uz dymí a smrdí:D
Vsetci sa pri Tescu stretavaju iba my oravci musime byt iny a stretnut sa pri Lidli:D
Tak jasné ze sa stretneme pri lidli ale nemusíme dáme stretko pri košiari tak super ze tí to nedymi dones lano potiahnem ta ked tí tam odpadol ten stitok povec aký chceš ja tí ho spravím a budes mať nový
Upravené odjazdy na Nivu: Oravci z Dolného Kubína - 7,00 - 7,15 hod parkovisko Lidl Žilina 7,00 - 7,15 hod parkovisko Tesco na Košickej Martin 8,00 - 8,15 hod parkovisko Tesco pri Schell Turčianske Teplice cca 9,00 - 9,15 hod pripájanie sa z hlavnej cesty Kremnica cca 9,50 - 10,00 hod pripájanie sa z hlavnej cesty
Pokiaľ sa bude niečo meniť tak dajte vedieť upravím to v téme. Daniel
Ale no ja pôjdem posledný...ved za kolbaskou sa bude ľahšie hľadať smer .. neboj nic fritolko keby len kabrio budes tam mať aj bazén s kacickami takže beriem s práce aj fleksu...
Takže chceš tie kacicky...pôjdem nejaké nachytať na oravu neboj nic nám nedá jednu mu upečieme a bude sa olizovat za ušami. Veď aj to patrí k zrazu opekacka:)))